Clostilbegyt használók! Kinek hogy és mikor sikerült a baba? Milyen ultrahangot csinálnak közben? (Hasi v hüvelyi)? Ez az első hónapom'
3. clostis ciklusom volt sikeres. Szeptemberben iskolába megy <3
A tesó viszont 9 clostis ciklus alatt sem jött össze. Azóta random kérek gyógyszert, de talán már feladtam.
Hüvelyi uh volt. Mindig hüvelyi uh-t csinál a nőgyógyászom.
Köszönöm a válaszokat!
Remélem elég lesz ez az 1 hónap. Nekem a 3. Mensis naptól kellett szednem 5 napon keresztül, 2*1 db-ot!
Hétfőn megyek ultrahangra! ;)
Rögtön három hónapnyi adagot írt fel a doki, és az utolsó, harmadik gyógyszeres hónap lett sikeres :)
Minden hónapban kellett mennem hüvelyi ultrahangra, ott nézték meg, hogy mennyi pete lett, és mondták, hogy hány nap múlva helyezzük magunkat készültségbe :D
A harmadik hónapban két, picit különböző méretű petét látott az orvos, és ha minden igaz, a kisebbik (fiatalabbik) pete termékenyült meg.
Aznap, amikor a menstruációm esedékes lett volna, még negatívat teszteltem, aznap elő is jegyeztek átjárhatósági vizsgálatra. Két nappal később teszteltem pozitívat. Jövő héten pedig már egy éves lesz a kisfiam :)
Sok sikert nektek, remélem minél előbb összejön a baba :)
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat!! :)
Remélem nem jutunk el az átjárhatósági vizsgálatig! Azt mondták, hpgy az hihetetlenül fájdalmas!
Ha fájnia kell, egysuer fájjon, és az a szülés legyen :D
Nekem a 2. Clostys hónap volt sikeres. A ciklus 3. Napjától kellett szednem 5 napig. Utána a ciklus 27.napjától Duphastont 10 napig.
Nekem nem követték uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!