3 hete lesz holnap, hogy levetettem a spirált! Semmi gond nincs, azóta meg is jött! (pontosabban menzesz alatt vették le, az első napon) Mikortól lehet próbálkozni?
Valaki ezt,valaki azt mondja! Ti szerintetek várjunk még egy ciklust? Ez kb 9-10 nap múlva lesz esedékes. Vagy végülis mindegy? Vágjunk bele innentől bármikor?
A kérdést azért tettem fel mert valaki rögtön próbálkozott, valaki várt 1-2 ciklust. Valaki 6 hónapot várt!
Van itt valaki aki tudna erről véleményt írni?
Természetesen az orvosomat megkérdeztem! Azt mondta, hogy azért várjuk meg a menzesz végét és majd utána. És azt is megvárná, hogy nincs e semmilyen tünetem! (Ezt arra mondta, hogy többek között azért vetettem le a spirált mert "éreztem" hogy fent van.) A doki nem látott gyulladást! Az ő véleménye azt volt, hogy egész egyszerűen nem bírta"m" megszokni a spirált. Küzdött ellene a szervezet!
3 hete semmi gondom,bajom. Mióta levette,repkedek:)
ti hogy cselekednétek a helyemben?
elnézést a nyers megfogalmazásért: Szeretnék is élesben szexelni meg félek is. Vajon regenerálódott odabent minden?
Köszönöm a véleményed,tanácsod!
Nekem is ilyen volt, nem hormonos, de hét évig.
A levétele után nem vártunk semennyit sem, azonnal élesben próbálkoztunk.
Igaz, hogy másfél év múlva jött a baba, de nem hiszem, hogy ehhez a spiralnak köze volt.
Nekem a doki mondta, hogy nem kell várni. Ha valami gond van, úgysem fog beágyazódni a petesejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!