Első nagy bevásárlás?
Sziasztok!
Kisfiam 2 hónapos(oltást megkapta) és szeretnénk apával közösen elmenni egy nagy bevásárlásra mert azért kifogytak a tartalékok,ő pedig nem olyan hatékony :D
Kérdéseim:
Maradhat a bevásárlás idejére a pici a hordozóban vagy vigyük el neki a mózest is és tegyük át abba?
Illetve mennyire vetkőztetitek le bent mondjuk egy Tesco "éghajlatában" a picit? Általában itthon olyan 24-25 fok van("jóóó" szabályozhatatlan panel...)tehát body+rugi van rajta.
Legjobb lenne hordozókendőben.
Gondolom fizetés után tömve lesznek a boltok, nem fogtok gyorsan végezni, szóval a sima hordozót nem ajánlanám.
Ha nincs hordozókendőtök, akkor szerintem a mózes a jobb választás.
Öltözködés: a body, rugi felé szerintem mèg elfér egy kis kabátka és nadrágocska.
Ha Debrecen, Makó környékén éltek, akkor ne induljatok el a járvány miatt pici babuval.
most biztosan nem indulnék el egy ilyen kicsi babával soppingolni, bármit összeszedhet a zárt térben. mi Szegeden élünk, nálunk pluszba itt a kanyaró is.
apa szedje össze magát, és legyen hatékony. az én férjem is be tud vásárolni, lista alapján meg főleg.
mondjuk ki: flangálnál. ez nem baj, de ne a teszkóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!