Honnan tudnék rendes középkorú bébiszittert keríteni 3,3 éves kor alatti gyermekemnek?
Szia,
próbálj meg szétnézni a szivesseg.net oldalon!
Gyakran akad ott felajánlás ingyen gyerekvigyázásra...
Persze nem folyamatosan, de alkalomszerűen jól jöhet!
Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket!!
Hol az isten nyilába?? A legfontosabb marad ki mindig!
Budapesten, Pécsett, Siofókon, Debrecenben??!
Hol keresel babysittert?
Nem vagyok középkorú, egyetemre járok és végesek a kapacitásaim, de én pl. kölcsönös szimpátia esetén egy kis zsebpénzért cserébe (minden fillér jól j6ön diákként) szívesen vállalnék "besegítő" munkát.
Sajnos ez nekem csak rugalmasan megy a suli miatt és egyelőre nem látok előre, mert vizsgaidőszak jön (viszonylag sok szabadidővel), utána pedig új félév, új órarend.
Nekem éppen az a problémám, hogy így nem lehet találni olyan családokat, akiknek megfelelne az, hogy én is igyekszek alkalmazkodni az igényekhez, cserébe ő is. Persze megértem valahol, nincs is ebből probléma, ha valakinek minden áldott nap 8 órára kell segítség, akkor nem én vagyok az embere, ha heti 3-szor 2-3-4 órára és tegyük fel az is rugalmas, akkor simán.
Ennyi szerintem simán belefér bárkinek, aki nem dolgozik/sulizik reggeltől estig.
Hirdess és aki szimpatikus azzal ismerkedjetek meg jobban. Ha csak ennyi segítség kéne, akkor szerintem simán találhatsz erre megbízható embert, akivel eltöltötök együtt néhány órát. Így nem olyan nagy a felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!