Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom szeretné, én nem. Mit...

A párom szeretné, én nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerű a képlet: a férjem szeretne babát, én viszont nem. Soha nem voltam az a nő, aki mindig is anya akart volna lenni, soha nem vágytam gyerekre, jelenleg sem szeretnék, mondhatni egyáltalán nem akarok. Különösebb oka nincs, egyszerűen nem szeretnék, nem érzem halványan sem. Viszont a párom néha mondja, hogy szeretne. Ilyen helyzetben mégis mit lehet tenni?

A házasságunk nagyon jó, annyira kerek ez így nekem, minden olyan jó. Nem akarom, hogy ebből gondok legyenek kettőnk közt. Volt már valaki ilyen helyzetben?

33N

2017. máj. 7. 14:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Válás. Ebben a kérdésben nincs arany középút, ez nem olyan hogy milyen kenyeret vegyetek a boltban. Ha nem lesz gyereketek ő lesz boldogtalan, ha lesz akkor meg te. De nem értem, ezt a kérdést nem tisztáztátok a kapcsolat komolyra fordulásának az elején?
2017. máj. 7. 14:37
 2/18 A kérdező kommentje:
Dehogynem, mindig is tudta, mi a véleményem. Ahogy én is tudtam az övét. De hát imádjuk egymást, nem is tudnánk külön utakon folytatni, együtt vagyunk több, mint 10 éve. Soha fel nem merült, hogy szétmenjünk. Gondolom mindketten úgy voltunk vele, majd az egyikőnk talán változik e téren. De nem. De hogy elváljunk? Ki van zárva. Hiába tény, h itt nincs középút. Ahj nehéz helyzet. :D
2017. máj. 7. 14:42
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Az elsőnek igaza van. Egy gyereket mindkét félnek akarnia kell. Te lennél vele otthon a legtöbbet az első években tehát nem kell miatta szülnöd ha nem szeretnél. Üljetek le és köntörfalazás nélkül mond el neki hogy te nem akarsz gyereket. Nem húzhatod ezt évekig, ha ő tényleg akar akkor még van ideje mást keresni.
2017. máj. 7. 14:46
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Pedig sok választás nincs. Vagy ebben a házasságban születik gyerek vagy elváltok és ő keres egy olyan nőt aki szintén akar gyereket te meg egy olyan férfit aki nem akar.

Ahhoz képest, hogy 33 éves vagy.. hát inkább nem írok már semmit.

2017. máj. 7. 14:49
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Márpedig ebből vagy válás vagy boldogtalan házasság és egymásra mutogatás lesz. Én azt mondom, ne szülj, ne tegyél tönkre egy ártatlan gyereket is, mert úgyse tudnád teljes szívből szeretni ha ennyire nem akarod.
2017. máj. 7. 14:49
 6/18 A kérdező kommentje:

Mit értesz ezalatt, hogy ahhoz képest, hogy 33 vagyok?És inkább nem írsz semmit?

Nem minden nőnek az az életcélja, hogy szüljön.

2017. máj. 7. 14:52
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha tényleg szereted, akkor elengeded, hogy vállalni tudjon gyereket mással. Vagy szülsz neki, de ő megy gyesre.
2017. máj. 7. 14:53
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem a szülésre gondoltam, hanem arra, hogy benne maradsz egy olyan kapcsolatra, aminek semmi jövője nincs. Nem azonosak az elképzeléseitek. Lehetne több eszed is.
2017. máj. 7. 14:58
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Pedig, ha nagyon szeretne gyereket gond lesz és benne van a pakliban, hogy otthagy téged, mert megromlik a kapcsolat vagy talál magának valakit, aki családot alapít vele. Ismerősi körben már több csodás kapcsolatnak lett vége és hirtelen a férfiaknak gyerekük is lett az új kapcsolatból.
2017. máj. 7. 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
41%

Hát pl. szülsz és majd ő otthon marad vele,te meg visszamész dolgozni.

Jó hát így gyereked akkor is lesz.Szóval nem lesz minden ugyanolyan mint most,de én nem hiszek abban, hogy két értelmes ember tönkretenné a saját gyereke életét bárhogyan is.

Az hogy most nem akarod az nem jelent semmit.

Sokan esnek teherbe úgy hogy nem akarják aztán a nagy részük jól belejön.

Persze nem akarlak rábeszélni,Isten ments de azért nem szokott tragédia történni, ha valaki nem akar aztán mégis szül.Főleg ha megvannak a megfelelő értelmi képességei.

Neked kell eldöntened, hogy mi legyen.

2017. máj. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!