Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom akivel több éve már...

Párom akivel több éve már együtt vagyok, kinyögte nem szeretne gyereket. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
29/N
2015. júl. 17. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Szakíts.
2015. júl. 17. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez eddig nem kerult szoba? Evekig eltel valakivel es eztnem tisztaztatok? Akkor az hiba volt. Ha nem tudsz elkepzelni mast parodnak, akkor belenyugszol, vele maradsz es varod, hatha meggondolja magat es eltek igy. Vagy kilepsz most a kapcsolatbol es keresel megfelelo embert. Ezt megteheted par ev mulva is, de akkor mar nehezebb dolgod lesz!
2015. júl. 17. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Menekülj.
2015. júl. 17. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Korábban határozottan azt mondta, hogy szeretne majd gyereket veled bizonyos idő után, vagy ha teljesülnek bizonyos feltételek, (életkörülmények, biztos anyagi háttér stb.), vagy nem igazán beszéltetek erről komolyabban?
2015. júl. 17. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajna nem fogod sosem megtudni előre, mi a jó választás. Én a helyedben megkérdezném, hogy most nem szeretne, mert mondjuk éppen jól érzi magát így és fél, hogy a gyerek ezt elrontja, vagy később is családmentesen, csak veled szeretne megöregedni. Azt meg neked kell tudni, hogy ha végleges ez a döntés részéről, akkor melyik az erősebb érzelem: a szerelem iránta vagy a gyerekre való vágy.
2015. júl. 17. 15:13
 6/9 A kérdező kommentje:
korábban nem beszéltünk erről.
2015. júl. 17. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

22 évesen voltam először férfival, és ismerkedtem meg életem szerelmével. Neki már volt egy gyereke, eleinte mondta, hogy nem akar gyereket, de eljegyzett és feleségül kért. Az esküvő előtt közölte, hogy mégsem akar magához láncolni, mert akkor cseszegetném a gyerek miatt. 9 évet húztam le mellette, nevelgettem a gyerekét. 18 lett a lánya és 31 évesen elhagytam, mert sürgetett az idő. Iszonyúan fájt, vagy két évig még "összejártunk" nem tudtunk elszakadni egymástól. A mostani párommal az elejétől fogva akartunk kisbabát, de sajnos nem jött össze. Hála a Kaáli intézetnek, most 15 hetes terhes vagyok, de rettegnem kell mert Down kórra szörnyű rossz eredményeim lettek. Most 36 éves leszek és átkozom az első pasimat, hogy elvette az életemet, a fiatalságomat. Csak Istenben bízhatok, hogy egészséges babánk lesz, mert nem szeretnénk gyerek nélkül leélni az életünket. Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de lépj időben, ha Te szeretnél kisbabát (és miért ne szeretnél) Lehet, ha szakítani akarsz, azt fogja mondani, hogy jó majd később akarok, és csak a Te éveid mennek.

2015. júl. 17. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
ritka az ilyen őszinte srác. általában ködösítenek, hogy majd egyszer, meg stb.
2015. júl. 17. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:

El kell döntened, hogy adsz-e esélyt magadnak mással egy kisbabára, vagy megtalálod vele kettesben a boldogságot. Továbbá az sem biztos, hogy ez nem fog változni nála. Nem lesz egyszerű.

Én nem vagyok a helyedben, de szakítottam volna azzal, aki nem akar gyereket. Nekem nem fér bele, hogy nincs, úgy, hogy nem akar. Az is egész más, ha nem lehet, de abba se nyugodtam volna bele egykönnyen. De az én vagyok.

2015. júl. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!