Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pici babás, totyogósok anyukái...

Pici babás, totyogósok anyukái, ti kaptatok valamit anyák napjára?

Figyelt kérdés
csak en gondolom úgy hogy ha a gyerek eletkorból adódóan még nem tud megkoszonteni, akkorna férjnek illene a gyerek nevében?
2017. máj. 7. 13:21
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
34%
A negatív csúcs az a válaszoló, aki büszke rá, hogy a kiscsoportos (tehát három és négy év közötti) gyereke képtelen volt átadni neki egy szál virágot. Én inkább elsüllyednék szégyenemben, hogy ennyire képtelen az ennyi idős gyerekem.
2017. máj. 7. 22:49
 42/50 anonim ***** válasza:
62%

Nekem 2 éves a fiam, de mivel áprilisi születésű ez már a harmadik anyáknapja nekünk.

Idén kaptam először virágot a páromtól a gyerek nevében.

Az elsőnél teljesen elsiklottunk a dolog felett.Eszembe sem volt hogy hoppá már nekem is járna a köszöntés. :)

Tavaly vártam,de a páromnak eszébe sem jutott.

Idén végre gondolt rám is és nagyon jól esett. :)

Tudom hogy a gyerek ebből mit sem ért még,de az apja dolga hogy ezt a hagyományt továbbadja neki.

Nyilván akkor lesz a legszebb számomra is az anyáknapja, ha már a gyermekem tudatosan köszönt fel,de most ez egy megerősítés számomra a páromtól hogy megérdemelt,mert jó anya vagyok? :)

2017. máj. 7. 23:16
 43/50 anonim ***** válasza:
34%
*megérdemlem, mert jó anya vagyok! *
2017. máj. 7. 23:18
 44/50 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ. A férjem szerint nem neki a dolga ez, szerintem viszont - ahogy itt valaki írja is - a szokást neki illene megtanítani, vagy legalább beszélni neki arról, mi is ez a nap..3 éves lesz a lányom, most már bőven megérti...és anyóst nálunk férjem köszönti bár nem értem ez egyáltalán hogy jött ide...a kornyezetemben a kismamik ferje gondoskodott viragrol ezert en is orultem volna.

nem fogok ezen porogni oldalakon keresztul, elmult, feldolgoztam, csak nem esett jol, ennyi.

2017. máj. 8. 04:51
 45/50 anonim ***** válasza:
30%

33-as.

32-es vagyok és véletlen elütöttem egy betűt az angolban. Nagy ügy.

Látszik, hogy nem tudtál másba belekötni, aztán valamit kellett keresned gyorsan, hogy okosnak tűnj a sok semmitmondó, mások torkán a véleményedet letuszkolni akaró hozzázólásaid mellett.

2017. máj. 8. 13:00
 46/50 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, én legalább nem vagyok olyan igénytelen hogy átolvasás nélkül küldjem el a hozzászólásaimat:-D Nevetséges az aki elvára hogy a FÉRJE köszöntse fel anyák napján, ez nem feleségek napja basszus. Ti mit adtok nekik apák napjára? Erre még egyikőtök se válaszolt.
2017. máj. 8. 14:15
 47/50 anonim ***** válasza:

#42-es vagyok.

#46-os hozzászólónak!

Nem várom el a páromtól, hogy felköszöntsön anyáknapja alkalmából, mert nem én vagyok az anyja!

Viszont az elvárható minden apától, hogy amíg a gyermek nemtudja tudatosan köszönteni az édesanyját, addig ő vegyen egy szál virágot vagy egy tábla csokit és odaálljon gyerekestől anyuka elé egy aranyos köszöntéssel.

Ezzel nem ő köszönti fel a párját,hanem a gyerek,csak még kis segítségre van ehhez szüksége.

Persze meglehetne várni az óvodáskort, de akkor is apa segítsége kell még hozzá,mert a gyerek nem tartja fejben a dátumot.

Ez egy szép gesztus az apukák részéről is.

Egyébként mi köszönteni fogjuk a páromat június utolsó vasárnapján,mert bár Magyarországon nincs még ennek hagyománya,de neki is jár egy ilyen nap!

2017. máj. 9. 17:00
 48/50 anonim ***** válasza:

46-os. Nyugodj meg, te is elütöd. A te írásaidban is vannak hibák. Pl. nem használod a (,)-t az aki előtt.

De az már sajnálatosabb, hogy igénytelennek titulálsz valakit, aki csak 1 elütést vét több mondaton belül. Ez viszont téged minősít.

Nem lennék se a gyereked, se a párod, se senkid, mert a nagy tökéletességeddel biztos tönkreteszed őket.

Különben te is utánanézhetnél, hogy ki várja el a felköszöntést a párjától és ki nem. Én speciel nem várom el tőle.

2017. máj. 9. 17:08
 49/50 anonim ***** válasza:
De sok hozzászólás, csak az elejét olvastam ott a tőbbség nem kapott és nem is bánta. Én a másik táborba tartozom. Kaptam már az első anyák napján is köszőntést, pedig pár hónapos volt csak. Utána vagy együtt vettek virágot vagy csak apukája és együtt adták oda. Volt amikor képeslapba firkáltatta. Most már az oviban is készül ajándék, itthon is rajzolt, de együtt is vettek virágot. Még most is anyósom is megköszöntött anyák napján. Ezt mondjuk nem értem, de jól esett. :-)
2017. máj. 13. 09:18
 50/50 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.. pár utolsó hozzászólást olvastam..hát még ezen is a veszekedés ment úgy látom. Szerintem elvàrható egy apától, hogy az első években eszébe jusson ez a kedvessèg. Elèg sokára lesz, amikor a gyerkőc egyedül el tudja intézni, hogy egyedül vegyen egy szál viràgot. :-(
2017. máj. 13. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!