Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pici babás, totyogósok anyukái...

Pici babás, totyogósok anyukái, ti kaptatok valamit anyák napjára?

Figyelt kérdés
csak en gondolom úgy hogy ha a gyerek eletkorból adódóan még nem tud megkoszonteni, akkorna férjnek illene a gyerek nevében?
2017. máj. 7. 13:21
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
72%
A 2-essel értek egyet, a szokások kialakításában ebben az esetben nagy szerepe van az apukának. Amióta van gyerekünk minden évben eszébe jutott. A nagyobbik most 3 éves, már reggelről együtt szervezkedtek :). A férjem nem a gyerekem, valóban, viszont a gyerekeinknek ugyan úgy a szülője, ő feladata is hogy pl.egy ilyen szép hagyományt megtanítson a gyerekeinknek. Szerintem viszont ezt elmondhatod a férjednek, hogy szeretnédgja ezt tőle tanulná meg a gyereketek :).
2017. máj. 7. 13:48
 12/50 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos a férjemnek ilyen nem jut eszébe, de szerencsére ma mamáék vitték el sétálni és mikor jöttek haza, hozott a másfél éves fiam egy szál virágot, nagyon jól esett :)
2017. máj. 7. 13:50
 13/50 anonim ***** válasza:
81%

Az a nagy helyzet, hogy ha a gyerek nem tanulja meg, hogy május első vasárnapja anyák napja, és illik egy szál virágot adni, akkor 45 évesen is várhatod, hogy majd felköszönt!

Egy 10-12 évesnek sem biztos, hogy magától eszébe jut, hogy milyen nap van. Ilyenkor is illik apukának figyelmeztetnie.

Jó kérdés, hogy ha tipegő baba mellet nincs erre igény, akkor hány éves kortól lesz. Mármint az anyukában.

Nekem nem az ovis/iskolai ünnepség az anyák napja, hanem a mai. És nagyon jól esik, hogy csináltak a gyerekek rajzot. De biztos vagyok benne, hogy még mindig a férjem szólt nekik, hogy ma van anyák napja!

2017. máj. 7. 13:55
 14/50 anonim ***** válasza:
83%
Én kaptam egy nagy tábla csokit és a majdnem 3 hónapos fiunkkal adta oda :)
2017. máj. 7. 14:00
 15/50 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi erővel te is köszöntöd anyák napján az anyósodat? Én hülyeségnek tartom ezt a gyerek nevében dolgot. Mikor két éves lett ,akkor kezdtek el együtt készíteni egy kis rajzot.
2017. máj. 7. 14:05
 16/50 anonim ***** válasza:
65%
2 éves lanyomtol kaptam bonbont. Apa mondta neki, hogy adja nekem, és mondja, hogy boldog anyáknapjat. 😊
2017. máj. 7. 14:10
 17/50 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezte valaki az anyóst, én igen, gondoltam rá, előhívattam egy képet amin a kisfiunk az apjával (vagyis az ő fiával ugye) van, és azt kapta az unoka nevében.
2017. máj. 7. 14:18
 18/50 anonim ***** válasza:
83%

Mire felébredtem (mert kaptam éjszakai nyugit is ajándékba ami tudjuk felbecsülhetetlen) 1 éves fiam és az apja elment nekem virágért, csokiért és bögréért, kisfiam nevében adta át, nagyon aranyosak voltak 😊

Bár férjem minden ünnepnél rettentő figyelmes, mindig próbál örömet okozni.

2017. máj. 7. 14:24
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
És igen anyóst is köszöntöm hisz hálás vagyok hogy felnevelte ilyen jól a férjemet, sőt megyünk dédit is köszönteni, mindkettőt fiúnkkal és személyes ajándékokkal !
2017. máj. 7. 14:26
 20/50 anonim ***** válasza:
18%
17es, úgy értettem hogy te a saját nevedben felköszöntötted-e anyósodat....
2017. máj. 7. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!