Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon a gyerekkel, de nincs...

Otthon a gyerekkel, de nincs egy barátnőm se és szerintem be fogok kattani, ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Ha rokonok lennének akik atjonnek vagy mi átmegyünk akkor oké...de nincsenek.azok se.

Nincs egy barátnőm se. Itthon leszek a nap 24 órájában és szerintem meg fogok bolondulni.

Ti jártok valahova?

2017. máj. 7. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy mozdulj ki, az le lett pontozva, aki pedig azt mondja, hogy meg ne hallgass más anyukákat, mert az milyen gáz, az nincs :) Tehát a többség szavazata alapján bolondulj meg otthon magadnak, mint a többiek :D

Amúgy mi az anyukákkal nem a babákról beszélgettünk 90%-ban (legalábbis azokkal, akikkel sikerült összebarátkoznom), mert mindenkinek ebből állt ki a 24 órája. Minden másról szó esett, hobbikról, sportról, filmekről, stb. Csomó közös pontot találtunk.

Szerintem aki non-stop otthon ül a 3 éves alattijával, az tényleg bekattan, nincs mit szépíteni.

2-es voltam, aki nem ült otthon és le lett pontozva, legyek itt is!

2017. máj. 7. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
*3 év alatti csemetéjével
2017. máj. 7. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!