Szerintetek lehet egy fiú jó apa 18 évesen, vagy nagyon fiatalon 18-25?
A kérdés csak elméleti.
Arra lennék kíváncsi hogy egy fiatal srác is lehet kötelességtudó, becsületes apuka? Sokszor hallottam, hogy ők még csak gyerekek és nem nagyon való ez nekik,de vannak ismerőseim, rokonaim ahol valaki 35 évesen lett apa és nagyon bután beszél a gyerekeivel nem neveli őket és csak akkor foglalkozik velük ha kedve van hozzá.
Nem azt akarom ezzel mondani hogy minden szinte még tini fiú jó apa lenne,de láttam olyan 18-23 éveseket akik simán lekörözik a 30+ korosztályt.
Kisebb az esélye a személyiség formálódása miatt, de nem kizárt.
A férjem 21 és 42 évesen lett apa, mindkét esetben példamutatóan helyt áll apaként.
Persze,van esély rá. Van aki harminc évesen sem elég érett hozzá, másnak pedig húsz évesen felnőtt gondolkodása van. Sok mindentől függhet, magától az egyéntől, neveléstől is, vagy hogy vágyik-e a gyerekre.
De egy komoly, felnőtt gondolkodású fiatalember lekörözhet egy idősebb, de éretlen, más értékrenddel bíró férfit.
Köszönöm a válaszokat. Jöhetnek még.
Szerintem is egyénfüggő, bár láttam sok helyzetet amikor a csaj már 17 éves korától dolgozik, igaz gyerek nélkül. Nem tudom M.o-n milyen a segély és a fizetés de nálunk elég jó. Azt hiszem egy szakmunkás minimálbére kb.123.000 Ft
Ismerek fiatal srácokat, akik tudatosították,hogy úgy juthatnak ki a rossz körülmények közül,hogyha minél előbb önállósodnak általában nekik 23 éves korukra volt egy jó középosztály belül életük családdal,szóval szerintem is egyénfüggő.
Mégegyszer köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!