Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki fiatalon 18-20 évesen...

Aki fiatalon 18-20 évesen szült nem bánta meg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Fiatalon lettem nagymama.
2012. jan. 25. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyukám megbánta. Ő 20 volt, legalábbis azt mondta még egyszer nem így csinálná. Jól esett... :(
2012. jan. 25. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:

juj szegény:S

köszönöm a válaszokat,

esetleg tapasztalat arról,hogy a tanulást ,fősulit hogy lehet baba mellett folytatni?

(egyébként 19 másfél hónap múlva,fősulira mennék, a párom pedig már dolgozik,és ő szeretne már babát mindenáron,én még várnék vele egy kicsit(talán úgy fél-egy évet....)de amúgy én is szeretem a gyerekeket csak óvónő szeretnék lenni és nem tudom,hogy a fősulit így hogy tudnám elvégezni.

2012. jan. 25. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Most született meg a babám 12 hete :) 20 éves vagyok. Nem bántam meg, csodálkozom is magamon, nagyon bulizós voltam. De ez az érzés hogy anyuka lettem leírhatatlan. :) Én ifjúságsegítőnek tanulok. Ha van segítséged nem lehetetlen :)
2012. jan. 25. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ neked is és gratulálok a babához:)
2012. jan. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!