Ki milyen fiatalon (17,18,19, . évesen) gondolta úgy hogy már szívesen babázna? Meg ha terhes lenne akkor nem vetetné el?
Én 16évesen gondoltam úgy ,de ismerőseim felvilágosítottak,és így észhez tértem,aztán meg véletlenül 18 évesen lettem terhes,és megse fordult a fejembe hogy elvetessem.
3hónapos kislány anyukája
én most 22 vagyok, de még mindig túl felelőtlennek érzem magam egy babához, pedig imádom a gyerekeket. a nővérem babájára szoktam vigyázni, nagyon szeretek vele lenni, és tökéletesen el tudom látni, akármeddig is van rám bízva, de nem érzem késznek magam arra, hogy ezt a nap 24 órájában tudjam csinálni.
viszont ha teherbe esnék, tuti nem tudnám elvetetni, én nem az a típusú ember vagyok. szóval nagyon-nagyon vigyázok, amíg nem érzem azt, hogy készen állok rá.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:00
Nem mindenki léhűtő és csak aszt várja hogy más eltartja a pics.ját!!!Szerintem ne magadból indulj ki!!És ha már írtál akkor legalább a kérdésre válaszoltál volna minthogy ilyen ... megjegyzéseket tegyél!!!Sajnálom hogy csak ennyi telik tőled!
Mindenki más válaszolónak köszönöm a normális válaszokat!!
puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!