1,5 évesednek mi a kedvenc étele? Amit mindig szívesen megeszik?
Reggel általában natúr joghurtba kevert gyümölcsöt eszik korpás keksszel, ez nagy kedvenc és könnyű de mégis laktató.
Ebédre nagyon szereti az algával elkevert rizst (nem, nem lesz tőle baba, a japán babák is ezt eszik) és ehhez finom halat és párolt zöldséget.
Nem bio nem fogyós nem egészséges életre nevelt baba, bocsánat, kislány; egyszerűen ezt ettem én is, meglátta, megkóstolta és imádta.
Tejbegríz vacsira!
De egyébként sem válogatós, eddig bármivel kínáltam, minden ízlett neki, mindent megevett, de az abszolút kedvenc a tejbegríz!
Ja meg a kaisersben kapható patkó kifli csücske! :)
utolsó
Szerintem 6 éves korig teljesen normális az alig eszik tényező; sőt a finnyáskodás is :o) Barátnőm pl. 5 éves koráig szinte csak csokoládén élt; persze az anya hibája volt, én ha hisztizett volna (úgy ahogy ő...gyerekhiszti ahhoz képes kismiska), már nyaklevest kevertem volna.
Próbáld naponta 5ször etetni, kicsiket mindig, vagy mindenből egy kicsit :o)
Tejbegríz és a főzelékek.
De amúgy mindent megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!