Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha valakinek...

Miért elítélendő, ha valakinek a férje fontosabb, mint a gyereke?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Én nem ítélem el. Csak nem értem anyaként. De ez a kérdés így önmagában értelmetlen, nem derül ki, hogy miben nyilvánul meg.
2017. ápr. 20. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is értelmetlen így a kérdés. A gyerekeimet szeretem, míg a férjembe szerelmes vagyok.
2017. ápr. 20. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

10-essel értek egyet.

Számomra is a párommal való kapcsolat az, ami egyáltalán életre hívja a gyerek igényét. (Ez sokaknál pont fordítva van.)

A gyereket közösen neveljük felnőtté, aki aztán leválik rólunk és önállóan alakítja az életét.

Ugyan még nincs gyerekem (majd lesz), de számomra a párom marad az első a szívemben (hiszen vele élem le az egész életem), de ennek ellenére a gyerek egészséges testi és lelki fejlődése lesz az előtérbe helyezve mindig.

Különben meg máshogyan szeretjük a párunkat és máshogyan a gyereket is, tehát a kettő nem összevethető.

A "kit mentenél" szituáció meg egyértelműen a gyereket mentené mindenki az életkorából, elesettségéből adódóan is, hiszen a felnőtt jobb esélyekkel indul a vészhelyzetben.

De mondjuk képzeljük el azt a szituációt, hogy ha most választhatnék, hogy a párommal gyerektelenül leéljük az életünket vagy lesz egy gyerekünk, de tuti elválunk, akkor inkább a párkapcsolatot választanám.

2017. ápr. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!