Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye nem csak én érzek így?

Ugye nem csak én érzek így?

Figyelt kérdés

Kétgyermekes anyuka vagyok! Mind két fiúnkat nagyon vártam, és akartam. Most mégis sokszor érzem, hogy nem nekem való az anyaság.

Ölik egymást. A nagy haza hoz mindet az oviból így kb felváltva betegek. Nem alszok normálisan és kimerült vagyok. Vannak jó napok/hetek, de vannak szörnyűek. Amikor minden bajom van és legszívesebben elmenekülnék. Anyum és anyósom dolgoznak de amikor tudnak segítenek. Férjem az a tipikus férfi: Én dolgozok kell a pihenés felfogású...

Segít, nem mondom hogy nem, de néha jó lenne ha nem kéne könyörögni azért, hogy csináljon valamit a fiúkkal. Főzni szeret ls a kerti munkát is elvégzi ha ideje engedni. De én mégis leterheltnek érzem magam

Felnőtt társaságom kb csak a férjem. Na meg boltos/óvó/szomszéd nénik! :/

Nem járok el kb soha. Eggyetlen egy barátnőm van de neki is van gyereke így ha nálunk beteg az egyik gyerkőc nem jönnek át.

Semmirekellőnek és gyengének érzem magam. Levegőhöz akarok jutni :(

Tudom szörnyű anya vagyok..

Egy 5 és 2 éves fiú, kétségbeesett anyukája

2017. ápr. 15. 10:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igazából én sem értem. Más annyirs jól bírja. Nekem nem megy ez. Párom mindig talál alkalmat kikapcsolódásra. Én nem. Ha itthon csinálunk valamit én vagyok az aki szaladgál a kicsi után míg a férjem jókat beszélget. Fél éve kiderült, hogy a kicsi fiúnknak egy genetikai betegsége van. Azóta lelkileg teljesen kész vagyok.

Párom tök lazán kezeli én meg megőrülök!! :(

Mindenki más olyan könnyen vesz minden akadályt. Én egy átvirrasztott, sírós, beteg éjjel után hányok és remegek a kiderültségtől.

Egy gyerekkel nem volt ez.. nem tudom mi a baj velem :( :(

2017. ápr. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!