Timi_27 kérdése:
19hetesen nem érzek magzatmozgast! Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 07:49
1/9 anonim válasza:
Nincs, meg van harom hetes erezni.
2/9 anonim válasza:
20. hét előtt nem nagyon lehet érezni, és még utána is függ pl attól hogy hányadik gyerek (inkább amiatt hogy másodiknál már tudja az ember mit kell érezni), testalkattól.
4/9 anonim válasza:
22-23. Hét után kezdtem érezni, pedig már második baba. :)
Aggodalomra semmi ok! :) Lesz még olyan,hogy azt kívánod, kicsit álljon már meg :)))
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek:)Nagyon aggódós vagyok sajna...ma megyek4Dre remélem ott minden rendben lesz és megnyugszom:)
2015. szept. 1. 08:57
6/9 A kérdező kommentje:
Mas is érezte ilyen későn?
2015. szept. 3. 19:40
7/9 anonim válasza:
nincs baj. én 22 hetes voltam, mikor rájöttem, hogy mit kell éreznem - vagy talán akkor éreztem először... nem tudom :) azt mondják a másodiknál már jobban felismerjük azt a "levegőbuborékszaladgálbennemvagymi?" féle fura kis csiklandós érzést :)
8/9 anonim válasza:
Nem nincs baj kérdező,mert a babád még kicsi.Majd 22 vagy 25 hetes kortól fogod majd,a babát érezni
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor mért írja mindenki sokkal korabbra?Mellsofali lepenyem van....erzek néha vmit de nem a buborékolos érzést inkabb rendes mocorgast...bar lehet h nem Ő
2015. szept. 6. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!