Mikor hagytátok abba a meztelenkedést gyerek előtt a gyerek hány éves korában?
Csak a meztelenséget természetesnek vevőktől kérdezem!
Fürdik a család. A kislány előtt az apa meztelen. Van pelenkás kisöccse is, akit lát pelus nélkül.
Nálatok mikor alakult ki a takargatás?
Ez a 3 éves lányomnál tök érdekes, imád együtt fürdeni az apjával, ahol természetesen mindketten meztelenek.
De a szobában azért is rögtön rászól az apjára ha póló nélkül van.
Ferjem evek ota nem megy be, mikor a lanyok furdenek. Pedig szinte mindig o mosta a hajukat.
13, 17 evesek.
De tudok olyanrol, ahol a 12 evest nem zavarja. Meg a 8 eves fiunkat sem.
Mi abszolut nem meztelenkedunk a gyerekek elott.
Direkt nem pucérkodunk, de ha éppen már levetkőztem fürdéshez és csörög a telefonom, simán bemegyek érte meztelenül is a szobába. ha öltözködés közben hív a gyerek, akkor átmegyk, vagy ha gondja van átjön, nem kapkodok magamra ruhát, nem takargatom magamat. tök természetes, hogy ha közölnivalója van, bejön a fürdőbe akár utánam, akár az apja után.
6,5 éves.
amíg őt nem zavarja, addig engem sem.
Nekem ez a szó, hogy "meztelenkedés" úgy hangzik, mintha ez valami hobbi lenne :D Pedig mindössze arról van szó, hogy mi simán átöltözünk egymás előtt is, nem vonulunk félre miatta. Nálunk nincs külön szülői hálószoba, panelben, pláne ha több gyerek van, szerintem ez sokaknak csak álom :D Úgyhogy a nappali egyben a mi szobánk is. A ruháinkat is itt tartjuk, és ha átöltözöm, azt itt teszem, nem cuccolok be a fürdőbe miatta. Ha közben valamelyik gyerek is itt van, nem küldöm ki. Ha zavarná őket, azt jeleznék, de nem zavarja őket. A nagyobbik 9 éves amúgy. A fürdőbe is simán bejön fogat mosni, amíg én zuhanyzom, nem csinálunk ebből ügyet.
Különben a szüleim is kb. ugyanígy átöltöztek előttem, amíg velük laktam, szóval nekem ez tényleg teljesen magától értetődő. De természetesen, ha a gyerekeim szólnak, vagy bármilyen módon jelzik, hogy ez őket zavarja, akkor majd figyelünk erre.
Apám máig meztelenül flangál, ha náluk vagyok. Néha vágok egy pofát, ő meg csak röhög :)
20 éves elmúltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!