Négy gyerekhez mekkora lakás kell?
Szerintem a 6 szoba lenne az alap: négy gyerekszoba, egy háló a szülöknek és egy közös nappali, emellett természetesen konyha, fürdöszoba, külön WC.
LEgkésöbb 12-14 éves korban minden gyereknek igénye lesz egy saját területre, és ha vállasz ennyi gyereket, akkor ezt biztosítani is kell nekik.
A kisgyerekből tini lesz aki majd magában is szeretne lenni.
Egy ismerősöm 4 gyereket egy szobában nevel, csak azért mert így spórolhatnak az egyetemre. De azt nem nézik, hogy nyáron a legnagyobb a kertben alszik mert nem bírja a testvéreit. Egyik tanulni nem bír a többitől..
legalább 5 háló + nappali
kb 200 nm2
Pont elég az a 110 nm. Oszt el rendesen a teret.
Amíg nem tudtam mennyin éltek, elkezdtem számolni, hogy legalább 5 háló kell, legalább egyenként 8nmesek. Ez 40.
Épp egy ekkorában fekszem, bőven elég.
Kell egy amerikonyhás nappali, hogy 6an eférjetek, kb 25 nmesnek kell lennie.
Kell még előszoba, wc, fürdő, ez mondjuk 15 nm.
Szóval én 80ra tippelném, de akár kisebb is lehet, egy 6nm szoba is elég lehet egy gyereknek.
Ez a minimum, ahol még jóérzéssel elfértek.
Rossz az elosztása szerintem annak a 110 négyzetméternek, ha nem elég.
4 szoba a 4 gyereknek
Nappali
Halo
Nagy etkezo asztallal es legalabb hat szekkel
Nagy konyha
Nagy eloszoba (rengeteg ciponek, kabatnak)
Haztartasi helyiseg (ennyi embernek legalabb 2 szarito kell teregetni, es szinte egyfolytaban mosni-teregetni kell)
110nm 6 főnek?
mi ketten élünk ennyin és ide max egy gyereket vállalnék. 8nm-es szoba? oda egy ágy meg íróasztal se fér be.
nem kell ennyi gyereket vállalni, ha nem fér el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!