Mi a véleményetek a Sára névről? Sokan azt mondják régimódi. Mire a gyermekem felnő, kikopik a köztudatból? Ő lesz a "furanevű gyerek" az osztályban?
Figyelt kérdés
Még nincs gyermekünk de már tervezzük párommal. Benne van az 5 éves tervben. Nekem nagyon tetszik a Sára név,nem vagyok híve a magyarosított külföldi neveknek, ami most nagy divat. Nem tetszenek a tucatnevek, nem akarom, hogy az én gyerekem legyen a tizedik Hanna vagy a nyolcadik Lili a játszótéren. Páromnak is tetszik a Sára de szerinte idejétmúlt. Ő a Viktóriára szavaz, kehet becézni gyermekként és felnőttkorában is megállja a helyét. Szép, karakán, erőteljes név. Most nem tudunk választani, bár még bőven van időnk, de szerintem 4 év múlva is ugyanez lesz a helyzet. Ti melyiket választanátok? Sára vagy Viktória? L/262017. ápr. 10. 17:28
1/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, de kifejezetten felkapott név mostanában a környezetemben. Több Sárát ismerek, mint Hannát, vagy Lilit. A Sára és a Viktória közül a Viktóriát választanám.
2/20 anonim válasza:
Én a Sárát választanám.Egyátalán nem öreges szerintem.
3/20 A kérdező kommentje:
Nos, ez nem túl jó hír :( Köszönöm a választ! :)
2017. ápr. 10. 17:32
4/20 anonim válasza:
Szerintem se a legszebb.
Vannak szebb és különlegesebb nevek
Pl.: Letti,Adrienn,Szeréna,Xénia,Eugénia
5/20 anonim válasza:
Szerintem nem idejétmúlt. Az Annával szeretnek példálózni itt, hogy az már az Árpád korban létezett, de az legalább nekem szép, nem úgy mint SZÁMOMRA az Erzsébet meg az Irma.
6/20 anonim válasza:
Szerintem szép a Sára, és Viktória is. De a Sárát választanám, mert a Viki becenév nem tetszik. Nem öreges szerintem. De amúgy is mindegy, ha valakit csúfolni akarnak a suliban, akkor találnak bármit amivel csúfolhatják, ha nem a neve akkor más. De lehetne Vezetéknév Sára Viktória is a neve, lehet 2. nevet is adni.
7/20 anonim válasza:
Most megnéztem neked, mindkettő benne volt 2016-ban a top 100 lánynévben. Viktóriának 516, Sárának 504 kislányt neveztek el tavaly, szóval gyakoriságban nincs nagy különbség.
8/20 anonim válasza:
Mindkettő viselhető név.
Nekem a Sára nagyon tetszik, a Viktória semleges.
9/20 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb mint a mostani tömegnevek. Inkább hívják Sárának mint Amirának vagy Larának. Egyébként mifelénk is elég gyakori. A Sarolta nem tetszik?
10/20 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Egyaltalan nem jobban idejetmult, mint a Viktoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!