Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Önző vagyok, neki kisgyereke van?

Önző vagyok, neki kisgyereke van?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek kisgyereke van, aki körül tudom, hogy sok a tennivaló. Nagyon aranyos és jó kisgyerek, szeretnivaló .. Egy picit zavar egy dolog, ami, miatt talán önző vagyok. Ha ott vagyok velük, és pl beszélgetnénk, akkor is inkább a gyerekkel van elfoglalva. Ha a gyerkőc elvan magában, tehát nem sir, nincs vele tennivaló, nem kell etetni, öltöztetni, hanem lefoglalta magát, játszik, akkor is odamegy hozzá és ö is játszik stb. Ritkán találkozunk, és nem nagyon tudunk beszélgetni sem így, vagy meginni egy kávét :/.
2017. ápr. 9. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Talalkozzatok kavezoban, menjetek moziba, vasarolgatni, vagy meginni egy koktelt.

Nem kell apacanak bevonulni, ha gyereket szulsz, de az teny, hogy a gyerek attol meg ott van a lakasban, es ha azt szoktak meg hogy jatszanak egyutt, kommunikalnak, stb., nem fogja levegonek nezni csak mert van ott valaki.

2017. ápr. 9. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Hát ilyen egy gyerekes anyuka ezt el kell fogadnod. Én is átestem ezen hogy barátnőm hamarabb szült de nekem természetes volt a dolog de onnantól majdhogynem megis szakadt a kapcsolatunk mikor már ovis korú lett a kislány akkor lett egy kicsit szabadabb meg a mamák szerették elvinni hétvégékre így tudtunk csajoskodni meg bulizni is.
2017. ápr. 9. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem teljesen egyértelmūen a kérdezõ az önzõ!

Nekem is van egy egyévesem. De ha talàlkozok a baràtnōimmel és a gyerek(ek) is velünk vannak, akkor azért mi egymàssal csacsogunk, ha a babàk jól elvannak. Értsd: nem éhesek, szomjasak, àlmosak, nyūgösek, veszekednek, hanem mikor "szépen jàtszanak". Persze fél szem rajtuk, de nem lógunk a gyerek nyakàban.

Az igaz viszont, hogy ritkàn talizunk.

Viszont anno volt olyan baràtnõm(õ hamar szült), hogy szinte naponta-kétnaponta ott voltam. Imàdtunk kàvézni, dumcsizni, volt h néha segítettem lefoglalni a gyereket, még õ fõzött, de közben ugyanúgy dumàltunk. Persze õ ilyen személyiség, és szomszédok voltunk.

2017. ápr. 9. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk szomszédok, ritkán találkozunk , havonta, kéthavonta.
2017. ápr. 9. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy vagy önző. Inkább ő a fura, nemhogy örülne, hogy olyan jó gyereke van, hogy nem kell örökké abajgatni, és foglalkozhatna kicsit magával meg a barátaival. Ő van beszűkülve, nem veled van a gond.
2017. ápr. 9. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a tesóm úgy szokott jönni, hogy az alvásidő is beleesik. Az én fiam pl sokáig nincs is el, nehezen viseli, ha teljesen másra figyelek. Tesómmal nagyon jó a kapcsolatunk, neki nincs gyereke egyébként még. Tőlem teljes figyelmet kap, amíg a gyerek alszik.
2017. ápr. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!