Van itt olyan rajtam kívül, akinek a kisgyereke felől nem érdeklődik senki? Hidegen hagyja a családot?
Ez miben nyilvánul meg? Egyáltalán nem keresik, nem találkoznak a gyerekkel, vagy csak nem olyan gyakran mint te szeretnéd?
A gyerektől függetlenül milyen a kapcsolatod a családdal?
Jelen.
Ugyanezt éreztem mikor pici volt. Már 4 éves... túl vagyok rajta! Külföldön élünk,már nem keres a család ha mi nem keressük őket,skypeolunk 3 havonta... akkor se kérik h had nézzék meg a gyerkőcöt. 100x mondtuk h jöjjenek ki,küldünk repjegyet,de annyira nem fontos nekik. Apám itt él a bnőjével. 2 éve nem beszélünk,mert aztmondta h ő neki nem kell unoka,a gyerekekkel csak baj van szóval ha lehet akkor hanyagoljuk h odajárunk :) már mosolygok rajta. Komolyan! Biztos túlreagálom...
MI sem tartjuk a nagyszülőkkel a kapcsolatot :(
Anyósoméknak teher a két gyerek,ha náluk vannak.
Apám pedig alkoholista...
Utolsó. Igen, de a család az más! Más kell, hogy legyen!
Kérdező, sajnos vannak ilyen alacsony érzelmű, önző emberek. Azért fáj ennyire, mert a családod... erre mondják, hogy a családodat nem választhatod meg...
Viszont a körülötted élő embereket, barátokat igen! Ne foglalkozz velük, majd nekik sem kell segíteni, ha ők szorulnak rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!