Miért nem válaszol senki egy egyszerü kérdésre?
Enyém nem kirakózott. de az a tecsós 9 db-os van nekünk is, szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb.
2évesen még simán mehetnek a foggantyús, formás kirakók is.
ami viszont rettenetesen bejött, az az "arcfelezős" kirakó. 9 állatfej, mindegyik vízszintesen, vagy fühgőlegesen félbevágva. az még 5évesen is kedvenc, bár kihívásnak már nem nevezhető.
ilyesmi:
Tescoban nem csak carousel van, fiamnak vettem autósat, ami 12 db-os volt, vastag, jó minőségű fából. Olyan 1000 Ft körül volt, 3 hete vettem. Sokat játszik vele, és nem kopik a szélénél sem. Verdás, Pixar-os, valami német gyártmány, már nincs meg a doboza, de nem carousel, az 100%.
Meg az Aldiban is van most ilyen kb A4-es nagyságú, 1200 Ft, Micimackós, autós, meg még pár féle minta van rajta. Szerintem az sem rossz, mert olyan 5*6 cm-es darabokból áll, elég nagyok, meg kemény anyagú, nem lehet szerintem rossz minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!