Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ennyi autista gyerek?

Miért van ennyi autista gyerek?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem a rosszindulatsák beszél belőlem, szimplán érdekel. Lehet tudni, h mitől alakul ki? vagy a genetikában van benne? Régebben is ennyi autizmussal együtt élő ember volt, csak nem tudták? Elkönyvelték azzal, h "csak"rossz a gyerek és kész?

Tisztelem ezeket a szülőket akiknek ilyen betegséggel élő picikéjük van, kitartást kívánok nekik! Elnézést a tudatlanságom miatt.

2017. ápr. 4. 11:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tényleg vannak, akik az oltásokat okolják. Ultrahangról viszont még nem hallottam, mint kiváltó ok. Az viszont elvileg már bizonyított, hogy az autizmusra való hajlam örökletes.

De amúgy régen is biztosan volt sok autista, csak nem volt rá diagnózis. Elméletileg egy csomó híres történelmi személyiség és tudós autista lehetett, pl. Napóleon, Newton, Tesla, Einstein és Bartók. Olyat is hallottam, hogy a középkori boszorkányüldözések egy része is köthető autizmushoz és savantizmushoz, de nem tudom, ebből mennyi igaz.

2017. ápr. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!