5. -ik abortusz után már nagyon kockázatos egy újbóli abortusz, Vagy inkább szüljön az ember?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 13:43
2/25 anonim válasza:
Ha már van gyereked, akkor mindegy, de köttesd le magad! Ha még nincs, vagy kevés, akkor mindenképp szüld meg, és utána köttesd le magad szerintem!
3/25 anonim válasza:
NEM,NE szüljön,aki ennyire felelőtlen!Pláne,hogy még ahhoz sincs esze,hogy védekezzen!Akkor inkább ne is szexelj!
4/25 anonim válasza:
Ismered azt a parancsolatot,hogy :"Ne ölj!"?
Istennel ilyen szinten szembeszállni nagyon is KOCKÁZATOS.
5/25 anonim válasza:
nekem kettő volt, bár nekem az egyik fejlődési rendellenesség miatt, a másik pedig elhalás miatt, de szörnyű volt mind a kettő, és volt még egy sima vetélésem is, ezek után nagyon nehezen jött össze a baba,de sikerült most vagyok a 39. héten. Szerintem nagyon kockázatos, de ha az 5 abortusz csak azért volt, mert nem védekeztél akkor azt nagyon durvának találom.
6/25 anonim válasza:
13:49-es aki ennyire felelőtlen jobb ha nem szül gyereket
13:51 es ne istennel ijesztgesd! Felesleges
Kérdező:
Már megint terhes lettél? :S :(
8/25 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy ez egy nagy kamu kérdés
9/25 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy miért(esetleg kellett) vetette el?
Miért kell rögtön bántani?
10/25 anonim válasza:
honnan tudják, h felelőtlenség volt? E. Ü. ab. is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!