Meddig tart az abortusz hatasa meddig beteg tole az ember. Es 18 even aluliaknak felnott vagyis szulo nelkul el lehet rendezni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 10:42
1/6 anonim válasza:
18 év alat szülői beleegyezés kell.Mindenkinél változó ,hogy meddig "beteg" ,de kb egy-két hét
2/6 anonim válasza:
ja, és lelkibeteg egész életen keresztül
3/6 anonim válasza:
Mivel ez műtétnek számít, 18 év alatt szülői beleegyezés kell. Nem tudom milyen betegségre gondolsz, ez nem betegség, a műtét utáni felépülés mindenkinél más. Fizikai "utóhatása" mint a vérzés, görcs hasonló a menzihez, van akinél néhány nap, van akinél 1-2 hét. Hogy lelkileg kit hogy visel meg...? Ez is személytől függ, van aki másnapra túlteszi magát, van akit élete végéig kísért...
4/6 anonim válasza:
Testileg pár nap, de lelkileg?! Azt hiszed, földolgoztad, és évek múlva eszedbe jut! Persze csak ha van szíved.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a lelki részét nem kérdezte, így arra nem kíváncsi hogyan osztjátok le. Annyi volt a kérdés, hogy meddig vérzik utána.
18 év alatt nem megy szülő nélkül, így mindenképp szólj anyukádnak minél hamarabb. Jobb minél fiatalabb terhességnél átesni a műtéten, már ha sajna muszáj.
Nem tudom meddig vérzel utána, nekem nem volt soha abortuszom. Szerintem egyénenként változó.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!