Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinál a gyámügy?

Mit csinál a gyámügy?

Figyelt kérdés
Ha a kórházból, saját felelősségemre hazahozom a gyereket, értesítik a gyámügyet. Járt így valaki?

2017. márc. 26. 12:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Te meg aztán pláne, mert ezek szerint az sem érted, h mi volt kérdés. Nem az a gond, h a válasza nekem tetszik vagy sem, (hidd el nem tetszett az a válasz sem, h kiemelhetik a gyereket) hanem az, h valaki nem tud a kérdésre érdembe válaszolni, ezzel szemben az észt osztani annál inkább.
2017. márc. 26. 22:05
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az indulatodat akarta csitítani. Hidd el, a kórházban annak örülnek, ha minél kevesebb a bentfekvő!
2017. márc. 26. 22:11
 23/28 A kérdező kommentje:

De akkor szívesen leírom mégegyszer külön Neked is, az a probléma, h valaki belekotnyeleskedik egy olyan témában amiről láthatóan fogalma sincs a többiekkel ellentétben, akik igenis értelmes és hasznos válasszal szolgáltak a feltett kérdésre vonatkozoank, vagy a személyes példájukat leírva probáltak segíteni!

De amikor valaki belekerül egy sz.r helyzetbe, ahelyett, h érdembe segítenének, még bele is rugank egyet az okoskodásukkal, mert egyesek úgy érzik, h a privát véleményüket minden egyes kérdénél ki kell fejteniük, függetlenül attól, h ez segít-e a kérdezőnek vagy sem, a témában vág-e vagy sem.

2017. márc. 26. 22:12
 24/28 A kérdező kommentje:
Hidd el kórháza válogatja, de annak örülnek, ha minél több az olyan bent fekvő, akivel érdembe nem kell foglalkozni, csupán megfigyelni. Ezt az egyik kommentelő is leírta, olvasd vissza és hidd el, jár a gyerek után a pontszám, ami után a támogatás. Szintén fogalma se volt erről megnevezett kommentelőnek.
2017. márc. 26. 22:17
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Értelek, én is voltam hasonló cipőben, már jól volt a fiam, szívesen mentem volna haza, de megfigyelésre bent tartották...sőt, nem is megfigyelés, hanem a Heim Pál kórházban 72 órát kellett eltölteni lázmentesen a gyereknek. Osztom a 6-os válaszadó véleményét, inkább 1000 napot eltöltök "feleslegesen" a kórházban, mint egyszer hazavigyem a gyerekem saját felelősségemre és baj legyen ( és itt nem a gyámügyre gondolok)

Amúgy meg a kérdésedre válaszolva,HA esetleg jeleznék a gyámügynek, hogy eljöttél, de amúgy a családdal nincs probléma, nyilván nem fognak veletek szívózni,megértik a dolgot.

Egyébként eljöttetek már?

2017. márc. 26. 22:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az a protokoll, hogy a zárón rajta van, hogy jelezniük kell, tök mindegy a családi háttér.

Mint írtam én is elhoztam saját felelősségre. Az akkor 3,5 éves gyereket berakták egy olyan szobába ahol 13-16 évesek voltak rajta kívül akik egy kivételével kivizsgáláson voltak, tehát jól voltak. A fiamnak reggel6tól este 10ig kellett ébren lennie, mert ment a tv a feje felett és jövés menés volt egész nap. Kedves kamaszok voltak, de kamaszok. Halálra unták magukat. A gyerek mikor kihoztuk olyan fáradt volt, hogy még ki sem álltunk a parkolóból már aludt, ez du. 5kor volt. Másnap dèlután 1kor ébredt fel.

2017. márc. 26. 23:13
 27/28 anonim ***** válasza:
53%

én megértem a kérdező reakcióját.

Nagyon idegesítő lehet, (alaphelyzetben engem is irritál) hogy felteszel egy kérdést és tényleges segítő szándék helyett, egy kioktató nagymonologot kapsz, aminek én is úgy látom, h köze nem volt az eredeti problémához.

Az tény, hogy a hangnem nem volt a legszerencsésebb, de a felfokozott idegállapotban elnézhető.

én azt gondolom, hogy felnőtt emberek és anyák vagyunk és igenis sajnos nemcsak egyértelmű helyzetek adodhatnak. Mérlegelni kell, hogy mivel teszünk jobbat a saját gyereküknek. Egy orvos által is elimert felesleges benttartozkodással egy vírusos gyerek közelébe, vagy a saját józan eszünkre hallgatva ilyen helyzetbe egy saját felelősségre történő elvivéssel. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

2017. márc. 26. 23:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Soha nem érdekelt a pontozás, de aki lepontozott legyen kedves vállalja már fel, h mi az amivel ennyire nem ért egyet? Puszta kiváncsiságból kérdezném, ha arra van esze, hogy a piros kezet nyomogassa, arra is legyen, h leírja a véleményét, még így arctalanul, névtelenül is.
2017. márc. 27. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!