Mit csinál a gyámügy?
Figyelt kérdés
sziasztok 15 éves vagyok és a szüleim beiratak egy iskolába ami nekem nem tetszik nem szeretnek a tanárok se a gyerekek bántanak folyamatosan és én nem akarok ott maradni de a szüleim nem akarnak kiiratni már lassan egy hónapja nem megyek iskolába és kiakarják küldeni a gyámhivatalt! szerintetek intézetbe visznek vagy mit csinálnak?
segitsetek kérlek :'(
2014. okt. 9. 09:01
1/5 anonim válasza:
Nem értem, bántanak folyamatosan és 1 hónapja nem jársz - alig több, mint egy hónapja kezdődött az iskola...
Kérd meg a szüleidet, hogy menjetek el a területileg illetékes Nevelési Tanácsadóba: és ott mondd el a gondod: segítenek a megoldásban, másik iskolát keresni, vagy máshogy. Ezt így mondd el a szüleidnek.
2/5 anonim válasza:
Ha kimegy a gyámhivatal első körben megvonják tőletek a családi pótlékot és megbüntetik (pénzbüntetés) a szüleidet, mert nem jársz iskolába. Majd kísérőt rendelhetnek ki melléd, aki minden reggel bekísér az iskolába.
3/5 anonim válasza:
A gyamhivatal eloszor pszichologusi vizsgalatot ker, kornyezettanulmanyt vegez, kikerdezi a szuloket. A szulo hibaja is, ha a gyerek nem jar iskolaba es ha oket talaljak felelosnek, akkor akar intezet is lehet a vege, valoban. Ha a pszichologusnak elmondod a problemaidat -es az valosnak talalja- akkor kezdemenyezni fogja a szuloknel hogy magantanulo lehess.
4/5 anonim válasza:
Először vegyél levegőt, és próbál meg kisebb mondatokban fogalmazni. Amúgy járj suliba, olyan nincs hogy nem szeretnek. Lehet, hogy azért nem szeretnek mert keveset jársz be. Az olyat kiközösítik mindig. De ha bejársz mint más, akkor nem lesz gond.
5/5 A kérdező kommentje:
voltam az iskolába és folyamatosan csak bántottak a szüleim meg maguktól sajnos nem akarnak át íratni pedig télleg ott megállnám a helyem.
2014. okt. 9. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!