Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinál a gyámügy?

Mit csinál a gyámügy?

Figyelt kérdés
Ha a kórházból, saját felelősségemre hazahozom a gyereket, értesítik a gyámügyet. Járt így valaki?

2017. márc. 26. 12:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszönöm, h írtál, kicsit megnyugodtam.

2017. márc. 26. 14:25
 12/28 A kérdező kommentje:

Drága 6-osnak üzenem, aki baromira felidegesített, h nem kell ám mindent szó szerint, feltétel nélkül elhinni, elfogadni stb. amit a doki, ovisnéni, vagy tanárnő mond. (Persze itt most nem szívműtétről beszélek természetesen) Azok is csak emeberk, simán lehet jobb, rosszabb napjuk, láthatják így vagy úgy ugyanazt a problémát.

Elárulok mégegy titkot, hidd el szakemberek között sincs egyetértek, az egyik tanárnő ezt vallja a másik azt.

Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, nem kell birka mondjára elhinni mindent senkinek, még annak sem akinek van pedagógia diplomája.

Hány kérdést olvasok itt is a gyk-n, h a tanárral meg az ovonővel gond van. és persze minden esetben a szülő a hülye szerinted.., már statisztikailag nincs rendben.

2017. márc. 26. 14:30
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

Én is kihoztam saját felelősségre, mert hányásos hasmenéses szobatársat kaptunk, mi kruppal voltunk bent, és az ezt megelőző kórházi tartózkodás is így telt, kruppal be, majd maradni kellett hányásos hasmenéses miatt...

beszéltem az ügyeletes orvossal, hogy már jártunk így, még egyszer nem teszem ki a gyereket ennek, és hozzátettem, papíron a gyerek marad, nem érdekel, mikor lesz záró, hogy kapják utána a pénzt, de indokolatlanul nem maradunk. Nekem nem jöttek a gyámüggyel, de ha jönnek is, kihozom.

2017. márc. 26. 15:09
 14/28 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező! Bár nem a 6- os válaszolo vagyok, de ha az lennék, akkor elküldenélek melegebb éghajlatra a stílusod miatt.

Máskor írjál ki kevésbé homályos kérdést és akkor majd korrekt válaszokat kapsz.

2017. márc. 26. 19:51
 15/28 anonim ***** válasza:
43%

6-os vagyok es mar bocs .asz.od, de Teged fenyegetnek gyamuggyel es azt nem ok nelkul teszik! Valoszinuleg veszelyezteted a gyerekedet, ugyanis ilyet nem csinalnak apro dolgokert, hogy gyamugyet ertesitenek!

Szoval ne legyen nagy a szad ha ilyen bard lebeg a fejed felett, hogy gyermekveszelyeztetes!! Hiaba huzod fel magad, attol meg valami nagyon nagy hibat kovettel el ha Rad hivjak a gyamugyet.........inkabb huzd meg magad.

2017. márc. 26. 20:04
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
14-esnek kiszonom a jozan szavakat! En nem akadtam fent a stiluson, akikre gyamugyet hivnak az altalaban nem tanult, ertelmes ember.
2017. márc. 26. 20:06
 17/28 A kérdező kommentje:

Ha egy gyereket saját felelősségre hozol el a kórházból, akkor protokoll szerinet értesiteni kell a gyámügyet. Az már csak a doki emberségének kérdése, h megteszi-e. Nem fenyegetőztek a gyámüggyel, csupán felhívták rá a figyelmem.

De mivel értelmes (most kapaszkodj meg) diplomás ember vagyok, megtudtuk beszélni, h elhozom a gyereket, mivel fetőző beteg is feküdt az osztályon, a gyámügy nélkül. Mint olvashattad egy másik anyukának azzal kellett trükközni, h papíron még bent maradt a gyerek.

Elég degradáló a kijenetésed a többi anyukára nézni, mivel a kommentek alapján láthatod, h sajnos más is került már ugyanilyen helyzetben.

De kívánom, h Ti ne kerüljetek!

ja, a stílusban nem látok még visszaolvasva sem kivetnivalók, viszont sok igazságot igen, amin érdemes lenne elgondolkoznod. Plusz jó tanács, ne a stíluson akadj fel, hanem inkább a mondanivaló lényegére koncetrálj.

2017. márc. 26. 21:28
 18/28 A kérdező kommentje:

14.-es

Kiegészítettem a kérdést, abban a szituációban elsőre csak erre futotta. És köszönöm, de a 6.-os tól eltekinteve mindenkitől korrekt válaszokat kaptam, ők úgy látom megértették és átérezték a helyzetemet, talán azért, mert ők is hasonlót éltek át? Neked is hasonlót üzenek, ne a stíluson az értelmén gondolkozz....

2017. márc. 26. 21:30
 19/28 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm!
2017. márc. 26. 21:33
 20/28 anonim ***** válasza:
36%
Értelmes lehetsz,kedves kérdező. Felteszel egy kérdést, és ha valaki neked nem tetsző választ ad, az akkor már idióta?
2017. márc. 26. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!