Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerek mellett mennyit...

Kisgyerek mellett mennyit koltotok magatokra?

Figyelt kérdés
Es mire?
2017. márc. 24. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amennyit elotte! Elmegyek fodrászhoz 4-5 havonta.

Befestem 2-3havonta, egy ideje ujra jarok körmöt csináltatni , szemoldokot szedetni is elmegyek 4-6hetente! Évszakonként veszek ruhat ha szuksegem van rá. Smink amit elotte hasznaltam ha elfogy veszek, heti egyszer elmegyek kavezni a baratnoimhez ha minden jol alakul(1óra hossz)

Szval nem koltok se kevesebbet sem tobbet.

2017. márc. 25. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Huh, nem számoltam így ki soha, de megpróbálom. Ilyen tusfürdőt, sampont stb nem számolok bele, azért ez eléggé alap szerintem. Műszempillám van, havi 2x töltetem, ez 10 ezer. Ruhát, cipőt párhavonta veszek többet, bevallom ez sokszor nem lenne létszükséglet, csak szeretnék újítani,havi szintre lebontva mondjuk 5-10 ezer. A hobbimhoz szintén párhavonta veszek alapanyagot kb 20ért, ez is hónapra bontva 5-7 ezer. Fodrászra nem költök, kettő is van a családban, csak a festéket veszem meg, az kb egy ezres havonta. Körmözni nem szoktam, szemöldököt magamnak csinálom. Még szerintem 15-20 megy el arra, hogy veszek valami kencét, ebédelek a barátnőmmel ilyesmi. Ha ez számít, néha rendelem a kaját, az is 15-20 körül van. Asszem ennyi, ami tényleg rám megy, nem a gyerekre, macskára stb. Mondjuk a rendelt kajából már ő is eszik (21 hós).
2017. márc. 25. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Ugyan annyit, mint előtte. Viszonylag jól állunk anyagilag, megengedhetem magamnak, hogy ami megtetszik megvegyem. De nem költekezek feleslegesen sokat. Fodrászhoz havi szinten járok. Műkörömépítő a szakmám, így a körmeimet magamnak csinálom. Sminktetoválásom van, így kozmetikushoz csak ritkán járok, arc kezelésre vagy ilyesmi. Szoliba heti egy alkalommal megyek. Nagyon szeretem a szép dolgokat, szeretek csinosan öltözködni, így nem igazán tudok ellenállni egy szép ruhának vagy cipőnek. Natúr kozmetikumokat használok, érzékeny a bőröm, könnyen kipattog, a sminktermékeket is nagyon megválogatom, hogy mit kenhetek magamra. Nagyjából ennyi.

Attól, hogy anyuka lettem, még lehetek csinos és nézhetek ki jól. A párom is örül neki, hogy nem slamposodtam le. És marha jól esik, ha valaki megdícsér, hogy nemrég szültem és milyen jól nézek ki.

2017. márc. 25. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!