Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha két percre szaladtok be a...

Ha két percre szaladtok be a boltba, kocsiba hagyjátok a gyereket?

Figyelt kérdés
2.5 éves és 6 hónaposrol van szó...mindkettő becsatolva, kocso bezárva és nyilván nem 40 fokban...persze tudom keletkezhet sor is, de ez kicsi bolt, ha nagy a sor ki tudok jönni azonnal.
2017. márc. 21. 05:38
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
34%

Ti egy nyamvadt kifliért is autóval mentek? :D

Jó, most jön az, hogy mindenki tanyán lakik, és kilométerekre van minden üzlet :D

De én egy nyomorék kifliért biztos nem ülnék autóba, ha egyszer száz-kétszáz méteren belül el lehet intézni a vásárlást. Így nincs probléma, jön a gyerek is velem együtt.

2017. márc. 23. 20:44
 52/58 anonim ***** válasza:
62%
Nem az a röhejes, hogy veszelyeztetesnek tekintik, hanem az, hogy van olyan ember, aki nem éri fel ésszel, hogy gyereket nem hagyunk egyedül az autóban. Sőt, lakásban sem, amíg egy percre leszállt a boltba, fürdőkádban sem, amíg ki megy a konyhába, nyitotta ablakba se állítjuk, stb.
2017. márc. 23. 20:45
 53/58 anonim ***** válasza:
28%

komolyan, a nyitott ablak nálad egyenlő a kocsiban hagyással, ahol rálátsz, 2 percig?

A játszón se mész el 10 méterrel arrébb a kukáig? Az mitől más? Ott is fejbedobhatják erősen egy kaviccsal...

mondjuk nem vagyok meglepődve, amennyi anyámasszonykatonája van manapság, hogy mi is az oka...

2017. márc. 23. 20:47
 54/58 anonim ***** válasza:
32%

Látom itt sokan ráugrottak a kiflire.

Nyilván csak egy példa volt. Ahogy írtam, lehet olyan,hogy gyógyszerre van szükséged, mert fáj a fejed vagy fogad. És speciel nincs mindenkinek otthon patikája. Igen, én jártam már úgy,hogy el kezdett úgy fájni a fejem,hogy akármit csináltam, majd meg bolondultam. A férjem meg pár napja bevett az utolsó gyógyszert. Szomszéd nem volt itthon. Elszaladtam a gyerekkel egy a legközelebbi patikába, és mivel megtudtam állni a bejárattól 6-7 méterre, így kint hagytam arra a két percre. De a szakadó esőben rángathattam volna ki. És továbbra sem hiszem,hogy egy lezárt autóban, ahol max a plüsskutyája van a kezében, sokkal veszélyesebb 2 percet ülni a ülésbe csatolva, mint akár otthon, legyen akármennyire is bababiztos a ház.

2017. márc. 24. 05:28
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

aki lepontoz, válaszolna???

A játszón se mész el 10 méterrel arrébb a kukáig? Az mitől más? Ott is fejbedobhatják erősen egy kaviccsal..

de komolyan. mert a fújás az megy, de észérv az nincsen...

2017. márc. 24. 09:07
 56/58 anonim ***** válasza:
34%

De, VAN észérv. Csak nem veszed észre.

A játszótéren odébb menni 5 métert, vagy bezárni egy autóba, majd az autót otthagyni, és bemenni egy ÉPÜLETBE, ott valamit csinálni, és utána kijönni onnan NEM ugyanaz.

Tippelj, miért nem.

Na, ezért valósítja meg a gyerek otthagyása a kiskorú veszélyeztetése bűncselekményét, a szemét kidobása a játszótéren meg nem.

Nem, nincs "de" meg "mi van akkor" stb. Ez így van.

2017. márc. 24. 12:40
 57/58 anonim ***** válasza:
71%

Egy 2,5 éves és egy 6 hónapos gyerek mellől nem mennék el 10 méterre a kukahoz. Eleve a 2,5 evessel játszanek -sosem voltam az az ülök a padon és trecselek anyuka,homokoztam a gyerekkel - a 6 hónapos meg nyilván ott lenne mellettem a babakocsiban A kukába valót bele tudom tenni egy zacskóba és haza felé menet együtt kidobnank.

Én nem hagytam soha felügyelet nélkül a gyerekemet. Röhejes ez a kérdés amúgy is, nem értem miért nem lehet megoldani a vásárlást gyerekkel együtt. Egyedülálló anya voltam a gyerek szuletesetol jopar évig és mindent, értsd MINDENT meg tudtam oldani gyerekkel együtt. Nem fér be a babakocsiban a boltba? Kiveszem a gyereket és úgy megyek be, ha mindenképp az a bolt kell nekem, vagy egyszerűen fogom magam és elmegyek egy másikba, ahová befer. Ha esik az eső, vagy feloltozik az ember normálisan, hogy ne azzon meg és a gyereket is úgy öltözteti, vagy megvarja hogy elalljon az eső

2017. márc. 24. 12:41
 58/58 anonim ***** válasza:
34%

A sajat kenyelmem erdekeben nem hagyom a kocsiban. Eszembe sem jutna!

Egyedulallo anyuka vagyok es mindent megcsinalok a 2 evesem mellett es soha nem kellett ezert egyedul hagyni az autoban.

2017. márc. 24. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!