Ha két percre szaladtok be a boltba, kocsiba hagyjátok a gyereket?
27: ne fárassz már ezzel a járókelős dumával. fotózza le őket, bizonyítsa utána be hogy nem álltam mellette 1 méterrel. Vagy hívjon rendőrt, ha 20 percig lennék a boltba mire kiér, akkor eleve bevittem volna őket...5 perc alatt mikor ér ki rendőr??
Harmadrészt meg nem lustaságról van szó, hanem a 2 m széles boltba amibe van egyszerre 3-4 ember, bazira nem kényelmes a 40 centi sézles sorok között lavírozni sem babakocsival, sem egy karon ülővel és egy két évessel aki mindent rámol..de ez még csak egy ok..mi van ha pl elaludtak út közben...most azért rángassam ki őket mert egy kifliér bemegyek?? és nyilván nem 40 fok és nem nyár és nem az autópálya mellett állunk le ahol percenként belénk rohanhat bárki
ha meg felébred és üvölt? hát kövezzetek be, de itthon is számtalanszor előfordult hogy csak 2-3 percen belül tudtam hozzá menni, ha felébredt és üvöltött....van ez így ha az ember lánya fürdeni akar vagy épp postáshoz szalad ki és pont akkor ébred fel a gyerek...
itt nem arról van szó hogy magára hagyom órákra vagy akár 20 percre, hanem 2 percre...mint írtam egyébként nem hagytam, tehát kedves utolsó felesleges továbbra is a személyeskedés. De legközelebb ha nem tudom másként megoldani, akkor ott hagyom 2 percre. Válaszokat köszi, nem győztek meg.
2 percre, ha rálátsz a boltból, simán otthagynám. A játszótéren is te ülsz a padon, a gyerek meg pl. homokozik, simán fejbekólintják, átesnek rajta szaladás közben. Ott is simán elnézel fél percre, míg kiturkálod a telefont a táskádból. Nagyon kemény amúgy, hogy egyesek hogy előadják magukat, veszélyeztetés meg stb.
Ahol volt idő a hangosba bemondani, nyilván nem 2 percre ment el az anyuka, nyilván nem látott rá a kocsira, mert egyből kiment volna, ha látja, hogy valaki nézelődik a kocsi körül. Közel sem az a helyzet, mint a kérdező esetében.
Azzal, mert 2 percre ott hagyod, közben látod, a gyerek alszik, sehol senki nem fog foglalkozni. Az okoskodóknak meg halovány lövetük nincsen ezek szerint, milyen problémákkal találkozunk a gyerekvédelemben. Ha mindenhol annyi baj lenne, abban merülne ki a veszélyeztetés, hogy 2 percre ott lenne hagyva a kocsiban, úgy, hogy anyuka látja, a nevelőszülők kereshetnének más pénzforrást...
En valahol valaszoltam neked, hagytam egyedul.
Csak te tudod,hogy hagyod egyedul,es mennyi idore.
Nem a nevtelenul valaszolo gyakorizok fogjak megmondani, hogy jo anya vagy-e.
En olyan helyen hagytam a kocsiban ahol ralatok, nem rohannak bele,2 perc volt nem uvoltottek hanem kukuccsosat jatszottak.
Velem..
A kocsi zarva volt,nem loptak el...
Ja igen es jo anya vagyok, ;)
Ellopják? Bakker, nyilván lezárod azt a rohadt kocsit!!!
És itt tényleg mindenki ki számolt eddig előre mindent, soha nem volt olyan,hogy elfogyott a kifli, amit netán adni akartál a gyereknek? Na bármit beveszek, de ezt nem.
És igenis sarkítás, hogy 40 fok, meg több 100 méter stb.
Ahogy írtam, mindenki fel tudja mérni pl. azt,hogy hányan vannak a kasszánál, hogy kis boltról van-e szó, vagy hipermarketről, vagy,hogy van- parkoló szinte a bolt "ajtajában", vagy csak több 10 méterre.
De komolyan! Akkor ezek szerint itt senki, még otthon sem hagyja egyedül a gyerekét mondjuk 2-3 percre? Kaki, pisi, alap dolgok, hogy mennek?
Igen, és ki tudod teleportálni a gyerekeidet, mielőtt a beléjük rohanó autós megöli őket?
Nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!