Ti ilyen hidegben lenn hagyjátok a kocsiban a hordozót?
Figyelt kérdés
Férjem jár az autóval, mi gyakran sétálunk be a városba, s mikor végez, együtt jövünk haza. Viszont a hordozót nem szívesen hagyom a kocsiban, szinte átfagy az is a nap folyamán, biztos hideg lenne beletenni a babát (3 hós). Viszont abban letolni meg nem szeretem, sokkal kevésbé szélvédett, a mózes jobban tartja a meleget is...
Férjed dolgozni jár? Munkahelyén nem tudja valahová berakni,hogy ne legyen egész nap a kocsiban? Egyébként ha hordozóba köthető bundazsákot teszel a pici alá,szerintem az is megoldás lehet,így nem a hideg hordozóba kerül.
2016. dec. 12. 11:30
2/11 anonim válasza:
Indulás előtt férjed bekapcsolja maxra a fűtést, kb 10 perc alatt felmelegszik annyira, hogy bele tudod ültetni a beöltöztezett babát.
2016. dec. 12. 11:35
3/11 anonim válasza:
#2 Kabátba beöltöztetve nem szabad a babát a hordozóba kötni.
2016. dec. 12. 11:37
4/11 A kérdező kommentje:
miért nem szabad? tényleg nem tudom.
5 perces az út haza, ha azért írod, h nem szabad, mert rámelegszik, esetleg. Vettem bundazsákot a legkisebb méretben, de hatalmas sajnos :(
2016. dec. 12. 12:55
5/11 anonim válasza:
Nem tudja rendesen megfogni a biztonsági öv. [link]
Nyilván menetiránynak háttal kisebb az esélye annak,hogy kiesik.
2016. dec. 12. 13:02
6/11 anonim válasza:
ööö 3 gyereket kötöttem mindig be kabátba vagy zsákba overallba ...
miért ne fogná meg a 5 pontos öv a gyereket benne ?????
am az origós cikkek fele marhaság ...
nálam mindig a kocsiban volt a gyerekeknek az ülése (ami éppen korban kellet neki)
ha kicsit mentünk fel se merült h majd levetkőztetem a gyereket csak mert kocsi, több ideig tart az öltözés mint maga az út, jó vicc lenne :D pláne ha fel sem melegedett a kocsi ...
hosszabb távra előre picit bemelegítettem a kocsit és annyi felső réteg leveszem mikor bent ül már - és amúgy sem szeretem befűteni a kocsit nagyon
2016. dec. 12. 13:29
7/11 anonim válasza:
Az origós cikk volt az első amit kidobott,egyébként a videónak a cikkben köze nincs az origohoz. Nyugodtan utána lehet olvasni ha valakit érdekel. Aztán mindenki úgy dönt,ahogyan akar. Én nem fogom kabátban bekötni a gyereket (nehogy már azon múljon aztán),aki meg akarja az kösse be úgy.
2016. dec. 12. 14:28
8/11 anonim válasza:
Én soha nem hagytam benne,azért "hordozó".Mivel isofixes a talp,csak bele kell pattintani,és kész.Igaz,hogy külön autóval járunk,az ülések,magasítók,hordozó alapból az én kocsimban vannak.Magasítóból és ülésből több is van,hogy ne kelljen átpakolgatni(2 gyerekről van szó).
2016. dec. 12. 14:30
9/11 anonim válasza:
és elolvastad a kommenteket is alatta ???
mert írjak és láttam is h az öv full laza volt benne a gyerekeken...
ha rendesen meg van húzva az 5pontos abból holt ziher h nem esik ki semmi sem és senki sem
2016. dec. 12. 16:39
10/11 anonim válasza:
Szép is lenne, ha a 2 hónaposomat nem kabátban/bundazsákban kötném be! Gondolkodj már el egy kicsit! Hogy kivitelezed hogy ne fázzon meg?? Egyébként a hordozóból nem hiszem, hogy kiesne. Gyerekülésben tény, hogy kabátban nem lehet feszesre húzni sajnos. De a kérdező hordozót írt, nem gyerekülést. A kérdésre válaszolva, nem hagyom bent a kocsiban, de végig gondolva, a nagyobbnak az ülése bent van, ő nem bundazsákban ül benne, ne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!