Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha két percre szaladtok be a...

Ha két percre szaladtok be a boltba, kocsiba hagyjátok a gyereket?

Figyelt kérdés
2.5 éves és 6 hónaposrol van szó...mindkettő becsatolva, kocso bezárva és nyilván nem 40 fokban...persze tudom keletkezhet sor is, de ez kicsi bolt, ha nagy a sor ki tudok jönni azonnal.
2017. márc. 21. 05:38
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
sajnos ez akkor is megtortenhet ha pl nagyi kint marad veluk...
2017. márc. 21. 08:18
 12/58 anonim ***** válasza:
60%
Hát nem..még faluban sem!!
2017. márc. 21. 08:21
 13/58 anonim ***** válasza:
62%

Soha.

Egyebkent ha pont arra jar valaki es meglatja a 2.5 evest meg a 6 honapost egyedul a kocsiban, meg fel is jelenthet.

2017. márc. 21. 08:24
 14/58 anonim ***** válasza:
45%
Micsoda történhet meg akkor is? Hogy elköti a kocsit, benne a gyerekekkel egy pedofil, hogy allergiás rohamot kapnak, amire te csak 30-50 másodperccel később tudsz reagálni, nem azonnal vagy mi?
2017. márc. 21. 08:26
 15/58 anonim ***** válasza:
68%

Kicsivel tobb, mint egy ev van a ket gyerek kozott es igy sem hagytam oket kint soha. Pedig egyertelmuen kenyelmesebb lett volna mar az elejen is, hiszen igy egyik kezben hordozo, masikkal pedig a totyogot vezettem, kesobb pedig amikor mar a kicsi is jart, akkor ketten 5 iranyba mentek volna addig, amig en leveszek egy kenyeret a polcrol.

Nem volt ez ritka alkalom, hiszen naponta mentem vasarolni boltba, zoldsegeshez kulon, plusz posta, tankolas, egyeb ugyintezes.

Nem azt mondom, hogy kellemes volt, de kibirhato.

Ha eleve tobb helyre terveztem menni, akkor koztes helyen kerestem parkolot es gyalogoltunk inkabb tobbet egyik helyrol a masikra, mert egyszerubb volt, mint autoba ki-berakosgatni oket.

2017. márc. 21. 08:33
 16/58 anonim ***** válasza:
52%

OFF, de nem értem, miért nehezítik meg az emberek az életüket pl. azzal, hogy oda is járnak, ahová nem kellene. Kb. öt éve nem voltam a postán.Minek? Minden számlát el lehet utalni egy másodperc alatt, és akkor kiesik egy út, pláne kisgyerekkel,

2017. márc. 21. 08:37
 17/58 anonim ***** válasza:
70%

Nem, eszembe sem jutna. Amúgy ezért is inkább gyalog/busszal járkálunk, mert így nem kell a gyereket minden helyen ki-be pakolgatni. Beül a babakocsiba, vagy feljön a hátamra, és nincs gond, ha elalszik, vagy akármi, mert nem kell pakolgatni.

Még a 9 évesemet sem hagynám bent szívesen, pedig ő már azért elég nagy, tankoláskor fizetésnél bent maradhat, ha akar, de ennél hosszabb időre inkább jöjjön ő is, már csak azért is, mert dög unalmas egy idő után az álló kocsiban várni, viszont akkor már nem tudja magát meggondolni ugye.

A kicsit meg egyáltalán nem hagynám bent, hiszen bármi történhet az alatt a pár perc alatt is, amíg nem vagyok ott.

2017. márc. 21. 08:50
 18/58 anonim ***** válasza:
35%

Nem.

Az ilyen minek szul akinek egyaltalan ez eszebe jut ?

Nem olvastad a hireket a balesetet szenvedo kajakosrol?

ALLO autoba rohantak bele hatulrol.

2017. márc. 21. 09:00
 19/58 anonim ***** válasza:
74%
ez tényleg kínos, mert pl én is mennék a pékségbe ahova nem tudod bevinni a babakocsit(6 hetes pici) kb 1,5 méterre van a végig üveges bejárat. akkor én mit tegyek? egyedül hogy intézzem el? vagy rendeljek házhoz egy kiló kenyeret? mire kiveszem a babakocsiból végzek is a boltban.
2017. márc. 21. 09:36
 20/58 anonim ***** válasza:
78%

Itt arrol van szó hogy hol laktok? Milyen a parkoló? Milyenek az emberek? Ismered őket?

Én volt hogy beszaladtam mert a gyereknél volt a telóm és letette a tejtermékekhez. mMikor kerdeztem hol van rángatta a válát. Kis bolt, vidék. a parkolóból nem is láttam őket de minde ki ismer minket meg a kocsit is. Kulcsot kivettem riasztós az autó lopásgátló van benne, kéziféket behúztam (nem télen) kb 1 perc volt. Annyi idő alatt még kikötöttem volna őket meg becaplatunk lehet nem is lett volna meg.

2017. márc. 21. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!