Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Benne hagyjátok a kislány...

Benne hagyjátok a kislány fülében a fülbevalót?

Figyelt kérdés

Ma kapott a kislányom egy fehérarany, köves fülbevalót. Eddig is volt neki blomdahl fülije, így nem is az a kérdés kényelmetlen-e neki, mert megszokta, észre sem veszi. De félek, nehogy alvás közben kipottyanjanak a kövek...

[link]

ilyen

2017. márc. 19. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Evek ota megvan mindkettonek, a kovek megvannak. Viszont nem szeretik, most is kivette mindketto. Nekik kenyelmetlen.
2017. márc. 19. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nem potyogott ki egy se, kb. fél éve van hasonlónk.
2017. márc. 19. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 2 évig volt ilyen fülbevalója a lányomnak és nem potyogtak ki a kövek. Állandóan hordta. Most kapott egy nagyobbat, azt sem veszegetem ki, felesleges tortúra lenne.
2017. márc. 19. 22:44
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm, akkor csak én vagyok peches :(

(egyszer felejtettem el kivenni, 3000-ért tettek bele követ :/ a fülbevaló meg 5500volt, igaz, ezüst, nem fehérarany)

2017. márc. 19. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a kapcsolgatástól jobban félnék, hogy tuti mindig bekapcsoltam-e jól, mint attól hogy a kő kiesik. Nekem is volt hasonlóm, évekig hordtam és soha nem esett ki!
2017. márc. 19. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg pech lehetett. Csak bizsunál tapasztaltam ilyet.
2017. márc. 20. 05:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen van a lányomnak(sárga aranyból).Soha semmi gond nem volt vele.Újszülöttként tették be a kórházba,3 éves volt,amikor nagyobb méretre váltottunk.Már ez is 1.5 éve a fülében van.Hiánytalanul megvannak a kövek.
2017. márc. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!