Ti mernétek ilyen fülbevalót rakni 2éves kislányotok fülébe?
A GOLD FILLED ékszereket nem sima aranyozással készítik , hanem az alap fém felületét vastag arany réteggel növelik , kitöltik. Ezt nevezik gold fillednak amit magyarul arannyal töltött-nek lehet fordítani.
A hengerelt aranylemezt rendkívül nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel ( általában réz , egyes ritkább esetekben ezüst ).
Egy rendkívül vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva. Ez a vastagság mikromiliméterben értendő.
Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak allergiás tüneteket és rendkívül kopásállóak.
Bevallom, semmilyen fülbevalót nem tennék 2 éves kislánynak.
Magamból kiindulva idősebbnek is csak aranyat vagy ezüstöt, ugyanis Anyukámnak, nővéremnek és nekem i sbegyullad minden mástól.
Én sem tennék semmilyen fülbevalót egy kétéves fülébe, több okból. Először is én is fémérzékeny vagyok, simán örökölhette, hiába figyelem hetekig árgus szemekkel, mert ez évekig is tünetmentes maradhat, utána meg egész életében nikkelmentesen kajálhat, mint én. Másrészt bekadhat, elhagyja stb. És végül egy gyerek úgy szép, ahogy van, ékszerek nélkül.
Más azt tesz a gyereke fülébe, amit jónak lát. Én egyelőre semmit, és ha majd kéri, akkor is csak nagy tisztaságú aranyból készült, pici, biztonságos kapoccsal ellátott, kis ízléses, nem lógós fülbevalót.
kislanyom szuletese ota (mar akorhazban betetettuk) azt a fulbevalot hordja amit anyukam is babakent es en is babakent. orulok hogy lanyom van es neki is odaadhattuk.
latom nem okozhat allergias tuneteket. en nyugodtan berakatnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!