Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit vártok el a férjetektől...

Ti mit vártok el a férjetektől ha már van gyereketek?

Figyelt kérdés
A párom szeret kocsikázni és hiába van 4 hónapos kisfiúnk igy is. Meg van, hogy mondom neki, hogy hagyj fürödjek sokáig meg hagy menjek egyedül boltba és addig vigyázzon ő a kicsire. Megteszi, de látom, hogy nem tetszik neki, meg az se, hogy néha ő főz. Úgy van vele, hogy én vagyok itthon csináljak én mindent meg legyek a gyerekkel mindig én, mert ő dolgozik. Kiváncsi vagyok másnál hogy van ez.

2017. márc. 20. 16:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
48%
Szó szerint ez van nálunk is
2017. márc. 20. 16:13
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Közösen csinálunk mindent! Az oké, hogy én itthon vagyok a gyerekkel, és nyilván napközben meg is csinálok a háztartásban, mindent, amit tudok, de ha a férjem hazajön, átveszi a Kicsit. Sőt még a Nagyot is. Ugyanúgy kicseréli a pelust,ha kell, bepakolja a mosogatógépet, stb. Ahogy én is elviszem az autókat szerelőhöz, gumicserére, ha úgy alakul.
2017. márc. 20. 16:14
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Előre nem beszéltétek meg? :) Öreg hiba.

Mi ketten vállaltuk a gyereket, és egyenlően ki is veszi a részét.

2017. márc. 20. 16:14
 4/22 anonim ***** válasza:
20%

Amit elvárok: ha itthon van, akkor legyünk hármasban, foglalkozzunk együtt a kicsivel

Én vagyok itthon, nekem most az a munkám, hogy rendben legyen a háztartás, és a baba el legyen látva. Ő dolgozik a munkahelyén, így nem várom el, hogy besegítsen a háztartásba, persze ha megteszi, nagyon örülök neki.

Havi egyszer van egy-egy barátnős-barátos esténk, olyankor a másik van a kicsivel.

2017. márc. 20. 16:15
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg tőle,hogy neki is született-e gyereke vagy csak neked??
2017. márc. 20. 16:16
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
Igazán nem kérsz sokat! Ennyi minden apától elvárható
2017. márc. 20. 16:20
 7/22 anonim ***** válasza:
68%

Azt, amit ő is elvár magától, azaz, hogy maga is nevelje érdemben a saját gyerekét.

És azt, hogy kivegye a saját részét a háztartásból.

Ui. nem neked segít vele, hanem a sajátját végzi.

Igen, munkahelyen dolgozik, te pedig az idő alatt a gyerekkel/háztartással. Ergo olyan NINCS, hogy ő utána pihenjen, mert dolgozott, de te meg nem, mert nem nyaralsz, hanem gyermeket nevelsz és gondozol, háztartás mellett.

2017. márc. 20. 16:22
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

Jaj naponta van ilyen, miert nem beszelitek meg a ferjetekkel? Miert nem mondod hogy NEM ha egyszer o mondhatja?

Nalunk mindketten csinalunk mindent. Meg mosogat es akar a ruhat is bepakolja a mosogepbe vagy akar tereget, mindketten reszt veszunk mindenben.

2017. márc. 20. 16:22
 9/22 anonim ***** válasza:
18%

Mi a kocsikazas?

Ferjem terepjarozik, erdoben, neha megy a csalad is.

O soha nem foz. De tobbet porszivozik, mint en.

Ha furodni akarok, furdok.

2017. márc. 20. 16:35
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

mondjuk amit gyerek előtt (nélkül) is.

együtt élünk, együtt vagyunk, vagyis együtt végezzük a házimunkát, ha egyikünknek segítsége van szüksége, segít a másik stb.

gondolom gyerek előtt is ilyen volt

2017. márc. 20. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!