Ti mit vártok el a férjetektől ha már van gyereketek?
Előre nem beszéltétek meg? :) Öreg hiba.
Mi ketten vállaltuk a gyereket, és egyenlően ki is veszi a részét.
Amit elvárok: ha itthon van, akkor legyünk hármasban, foglalkozzunk együtt a kicsivel
Én vagyok itthon, nekem most az a munkám, hogy rendben legyen a háztartás, és a baba el legyen látva. Ő dolgozik a munkahelyén, így nem várom el, hogy besegítsen a háztartásba, persze ha megteszi, nagyon örülök neki.
Havi egyszer van egy-egy barátnős-barátos esténk, olyankor a másik van a kicsivel.
Azt, amit ő is elvár magától, azaz, hogy maga is nevelje érdemben a saját gyerekét.
És azt, hogy kivegye a saját részét a háztartásból.
Ui. nem neked segít vele, hanem a sajátját végzi.
Igen, munkahelyen dolgozik, te pedig az idő alatt a gyerekkel/háztartással. Ergo olyan NINCS, hogy ő utána pihenjen, mert dolgozott, de te meg nem, mert nem nyaralsz, hanem gyermeket nevelsz és gondozol, háztartás mellett.
Jaj naponta van ilyen, miert nem beszelitek meg a ferjetekkel? Miert nem mondod hogy NEM ha egyszer o mondhatja?
Nalunk mindketten csinalunk mindent. Meg mosogat es akar a ruhat is bepakolja a mosogepbe vagy akar tereget, mindketten reszt veszunk mindenben.
Mi a kocsikazas?
Ferjem terepjarozik, erdoben, neha megy a csalad is.
O soha nem foz. De tobbet porszivozik, mint en.
Ha furodni akarok, furdok.
mondjuk amit gyerek előtt (nélkül) is.
együtt élünk, együtt vagyunk, vagyis együtt végezzük a házimunkát, ha egyikünknek segítsége van szüksége, segít a másik stb.
gondolom gyerek előtt is ilyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!