Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nomális hogy 33 hetesen bök,...

Nomális hogy 33 hetesen bök, szurkál odalent?

Figyelt kérdés
33 hetes kismami vagyok és mai nap ugy szurkál, bök ott lent hogy nem tudom hová tenni a fájdalmat. Időközönként. Ha állok, ha úgy közlekedem mint a csiga akkor is. Vissza vissza tér a fájdalom. Nem tudom ezt a baba csinálja vagy más a probléma. A héten voltam dokinál, zárva vagyok, nem vérzek.
2008. okt. 12. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is 33 hetes vagyok, és nekem is vannak ilyen böködéseim, meg szurkálásaim, meg nyilalásaim. Én holnap megyek dokihoz, de szerintem ezt a baba okozza. Eltalál ezt-azt, ahogy mocorog, és néha ez bizony fájdalmas. Kitartás! Minden jót!
2008. okt. 12. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi a választ :-)

Írnál nekem ha megjöttél a dokitól, ő mit mondott erről?

A láb és kézdagadás neked is van. Furi de nekem csak esténkén, éjszaka. Nem tudom miért akkor.

Előre is köszönöm.

2008. okt. 13. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!