Nomális hogy 33 hetesen bök, szurkál odalent?
Figyelt kérdés
33 hetes kismami vagyok és mai nap ugy szurkál, bök ott lent hogy nem tudom hová tenni a fájdalmat. Időközönként. Ha állok, ha úgy közlekedem mint a csiga akkor is. Vissza vissza tér a fájdalom. Nem tudom ezt a baba csinálja vagy más a probléma. A héten voltam dokinál, zárva vagyok, nem vérzek.2008. okt. 12. 17:57
1/2 anonim válasza:
Szia. Én is 33 hetes vagyok, és nekem is vannak ilyen böködéseim, meg szurkálásaim, meg nyilalásaim. Én holnap megyek dokihoz, de szerintem ezt a baba okozza. Eltalál ezt-azt, ahogy mocorog, és néha ez bizony fájdalmas. Kitartás! Minden jót!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :-)
Írnál nekem ha megjöttél a dokitól, ő mit mondott erről?
A láb és kézdagadás neked is van. Furi de nekem csak esténkén, éjszaka. Nem tudom miért akkor.
Előre is köszönöm.
2008. okt. 13. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!