Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 hetesen neki állhatok...

30 hetesen neki állhatok babaruhákat mosni? Már nagyon várom. a szoba most készült el a hétvégén!

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Én is ilyen idősen álltam neki, mert én 32-33.hétre mindennel kész akartam lenni és jól is tettem mert 35 hetesen be kellett feküdnöm a kórházba és így nyugodt voltam , h minden kész van.
2011. febr. 8. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért ne kezdhetné el? akkor kezded amikor te akarod.

èn elég sokáig vártam hogy össze gyüljön minen szinböl (fehér, sötét és rózsaszín) egy adag minimum. aztán egyszerre vasaltam. mikor úgy éreztem mindent megvettem akkor mostam. ha van már bútor akkor úgy is oda rakod bele.

2011. febr. 8. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mert mire kimosod, kivasalod, elrendezgeted őket már mehetsz is szülni! Legalább gyorsabban telnek az utolsó hetek, mert lefoglalod magad, eltereled a figyelmedet! Meg még látod , hogy mi az ami hiányzik! Sok sikert, gyors szülést, egészséges, szép babát! :D
2011. febr. 8. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Most vagyok a 32. héten, én mostanában kezdem. Csak azért hagytam mostanra, mert tegnap érkezett meg a bútor. :) Már oda akartam a tisztára mosott, vasalt kisruhákat tenni.

Ráadásul a nehezebben száradó darabokra legalább két napot számolok.

2011. febr. 8. 11:46
 5/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Már alig várom hogy mossak és vasaljak

2011. febr. 8. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia

En mar ilyenkorra ossze keszitettem a korhazi csomagot is :)

Off:

en szivesen kuldom a vasalnivalomat ha szeretnel vasalni babaruhat :D

csak viccelek am :)

Jo keszulodest konnyu szulest jo egeszseget kinaok Nektek!!

2011. febr. 8. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:

szia

mi 34 hetesek vagyunk most, már én is mostam és vasaltam egy csomó mindent. Mindenki azt mondta h be fogak büdösödni a szekrényben, de semmi bajuk!

Minden jót

2011. febr. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!