Hány naposan/hetesen vinnéd vitted vagy fogod kivinni a babát először ha kb. ilyen lesz az idő?
Ha nem egy nagyváros kellős közepén laksz semmi gond nem lesz. Egy csomóan nem törődnek azzal mikor viszik ki, és kutya baja nem lesz a babának. Barátnőm már másnap kirakta az udvarra aludni babakocsiba. Baja nem lett. Régen se törődtek ilyenekkel. Persze erős szmogba nem vinném azért.
Sok boldogságot! :)
Mivel már 3. babád, ahogy olvasom, így te tudod legjobban, a picik nincsenek cukorból :) Ha a kórházban veled lesz, úgyis muszáj lesz szellőztetni, így a friss levegőhöz már ott hozzászokik. 5 perc sétát is ki fog bírni, még ha esetleg esik is. Teszel esővédőt a kocsira és kész.
Én a 3 kisebbet már nem féltettem annyira, mint a legidősebbet. Velük bizony már a kórházból való hazaérkezés után kimentem rövidebb időre. Ők sokkal egészségesebbek, mint a túlféltett nagy :) Különben a kórházból is ki kell hozni valahogy a babát, néha 5 percet akkor is kell sétálni a kocsiig.. akinek nincs autója, bizony sokan babakocsiznak hazáig.
Most nyáron szültem és ilyen idő volt akkor is, ha nem hidegebb!
Azt hiszem még az egy hetet se vártuk ki. Semmi baja nincs a lányunknak, tökéletesen fejlődik, gyönyörű és egészséges!
Nem azzal van a gond, hogy milyen a hőmérséklet, hanem azzal, ha alul vagy túl öltözteti valaki.
Nálunk van egy anyuka, aki vagy nem néz időjárást vagy lese szrja a dolgokat.
40 fokban azt láttam, hogy kötött sapka, tetőtől talpig beöltöztetve a gyerek lábzsákkal. Üvöltött szegénykém, mivel melege volt... egyértelmű!
Most, hogy 17 fok van nálunk rövid ujjú bodyban sétáltatja, letakarva egy textil pelussal ...
19:00-ásnak. Télen 6 hetet szoktak javasolni...
Ilyen jó időben nyilván nem kell ilyen sokat várni, meg végül is csak a szabadba mentek ki, nem egy olyan helyre, ahol sok ember van. De, gondolom az oviba is be kell menned a nagyobbakért, és a picit nem hagyod az ajtó előtt. Ha ez a helyzet, akkor én várnék még ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!