Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 36 hetesen mennyire ártok ha...

36 hetesen mennyire ártok ha orgazmusom van?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt 1x sem szeretkeztünk, most viszont ha kézzel csak simogat stb, de közösülünk és orgazmusom lesz, mennyire lesz ártalmas. Arra értem hogy sokan azt irják hogy meginditja a szülést.
2011. júl. 28. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Könnyebben fog megindulni a szülés, de az jó,ugyhogy nyugodtan
2011. júl. 28. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
ez alatt mit értsek hogy könnyebben? Megindulhat idő előtt ?
2011. júl. 28. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Maga a szex csak akkor indítja be a szülést, ha már a baba is készen áll a kijövetelre, tehát magától az ondótól vagy az orgazmustól "csak úgy" nem szülsz meg.

Egy szó mint száz: ha a doki nem tiltott el a szextől, akkor hajrá!!!

35 hetes kismama

2011. júl. 28. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy/voltál veszélyeztetett akkor eddig is szeretkezhettetek volna. Azért nem lehet, mert a méhösszehúzódás beindíthatja a szülést. 36 hetesen már nem gond, de mint ahogy előttem is írták, csak akkor indul be, ha magától is ki akarna bújni a csemete.
2011. júl. 28. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 3. babámat várom, most 26 hetes a kicsi lány és mi végig szexeltük a terhességemet, soha nem volt gond. Én ilyenkor jobban is szeretem a szexet mint amúgy, mert sokkal érzékenyebb vagyok és előbb is tudok elmenni. Ha az orvos nem tiltja akkor nyugodtan csinálhatjátok, a terhesség nem kizáró ok :)
2011. júl. 28. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Igazából, az elején még együtt voltunk, de ahogy nőtt a baba én úgy féltettem őt. Meg amikor együtt lettünk volna, nekem valami miatt kellemetlen érzés volt, pedig csak újjal csinálta volna a férjem. Most meg már a férjem félti a babát. Viszont ő rajta segitettem a 9 hónap alatt, ne értsétek félte hogy nem :) Nem hagytam szenvedni, csak nekem nem jött össze, pedig nincs azzal gond hogy nem kivánom a szexet vagy a férjemet. Köszi mégegyszer.
2011. júl. 29. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:

mind a 3 terhességemet végigszexeltem soha nem volt gond az is lehet h többet szeretkeztünk mint előtte .-)))

még a kórházba menetel előtt is volt egy utcsó :-P hiszen utána hetekig nem lehet 41 hetesen kellet bemennem túlhordás miatt

nem hiszem h bármi bajod lenne tőle vagy a babának sőt segít ellazítani nem leszel annyira stresszes a kapcsolatodat is építi stb....

és nem indítja be a szülést ahhoz a babának is akarnia kell megszületni

szal hajrá

2011. júl. 29. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
szia nyugi nem ártasz vele a babának.mi a párommal végig szexeltünk a terhesség alatt persze orgazmusom is volt.még a szülés előtti este is szexeltünk 39+4re szültem.az viszont nem igaz hogy könnyebben fogsz szülni mert én egyáltalán nem tágultam csak 1 cmre és így császároztak 6 óra vajúdás után.
2011. júl. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!