Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leterhelt anyukák, hogy bírjátok?

Leterhelt anyukák, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Gondolom itt sokan érezzük magunkat túlvállaltnak, leterheltnek.

Amiért én így érzem magam, hogy építkezünk, terhes vagyok, a férjem reggeltől estig dolgozik a munkahelyén, az építkezés csak én szervezem, irányítom, és mellette van még 3 évesem.

Minden este úgy ájulok be az ágyba, sajnos túlvállaltuk magunkat. A férjem hajt a pénzért, hogy minél kevesebb hitelünk legyen, én pedig a másik oldalon próbálok helytállni. Rosszul döntöttünk, hogy ennyire összevállaltunk magunk, de már visszacsinálni nem lehet. Ha minden jól megy 4-5 hónap múlva költözünk.

De addig még nagyon húzós időszak vár ránk. Ti, hogy bírjátok a leterheltséget? Mit tesztek, amikor testileg, lelkileg, szellemileg ki vagytok merülve, de mégis tenni kell a dolgokat? Miből merítitek az erőt?

2017. márc. 19. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia

Harmadik babánkat várjuk. Építkezünk. A férjem reggeltől késő délutánig dolgozok. Van amikor napokig vidéken,vagy külföldön van. Én is dolgozom, főállásban, viszonylag korrekt beosztással. A nagyobbik gyerekemnek heti három alkalommal edzése van. Plusz a háztartás. Tehát nem unatkozom én sem. Nehezen de megoldunk mindent,mivel mi vállaltuk.

Igyekszem arra gondolni, hogy magunknak csináljuk. Nekünk lesz jobb, ha panelból végre magánházba költözünk.

Kitartást neked

2017. márc. 19. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi átalakítottunk "csak", de ez rosszabb volt mint egy építkezés, mert itt rombolni is kellett. Csupasz téglafalak maradtak csak. Én dolgoztam is mellette, vagyis dolgoztam és táppénzen voltam felváltva egy durva betegség miatt. Nagyon kemény volt, ráadásul a lakhelyünktől 40 km-re volt a ház. A szüleim támogatása és a barátaink biztatása nélkül beleőrültünk volna. Nehéz volt, de mindig arra gondoltam, hogy milyen jó lesz, amikor kész lesz. Elképzeltem az első estét, amit ott töltünk;ahogyan a fiunk játszika z udvaron; az első baráti traccspartyt, az első reggelt, amikor besüt az ablakon a nap stb.

A mesterekkel összehaverkodtunk, így könnyebb volt őket munkára bírni. Ismerem a jövünk reggel 7-re, te meg vársz mint a jó gyerek és közlik, hogy jah a héten már biztos nem érek oda és a hasonló helyzeteket. Mondjuk volt mester, aki emiatt repült. Egy darabig tűr az ember, de mindent azért nem.

2017. márc. 19. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért nevezted elmebetegnek az egyik válaszolót?

A kérdésedre válaszolva biztos a várandósságod miatt vagy kimerült. Próbálj meg minél többet aludni, akár napközben is, ha a nagy oviban van.

Fel a fejjel, hamarosan lesz egy új házatok!

2017. márc. 19. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet: tavaly bővítettünk (+szoba, még egy fürdő és terasz) tetőcserével egybekötve. Nem nagyon volt időnk keseregni, sem gondolkodni, mi lett volna ha, mert a napi 8 óra munka és a két gyerek a háztartással (3 éves és 7 évesek voltak) minden percünket lekötött. Napi szinten szedtem a Stressz B komplexet, és igyekeztünk túlélni. Még nem fejeztük be, mikor terhes lettem a 3.-kal. :)

A lényeg, hogy egyszer vége lett. Mondjuk nekünk annyiból egyszerűbb volt, hogy nem vettünk fel hitelt.

2017. márc. 19. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
A terhesség miatt vagy fáradt, nem azért mert szervezed az építkezést, gondolom nem te rakod a falat....Mi saját magunk építkeztünk, saját kézzel raktuk az utolsó darab tégláig, ablakig, másztam tetőre cserepet pakolni, stb...főztem az emberekre, soroljam.Természetesen nem terhesen, de ez megterhelő volt, nekem is akkor volt kb. három éves a fiam.Ha te csak felügyeled a dolgokat, akkor abban nem nagyon lehet azért elfáradni.A nagy meló neked inkább a költözés lesz....
2017. márc. 20. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!