Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leterhelt anyukák, hogy bírjátok?

Leterhelt anyukák, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Gondolom itt sokan érezzük magunkat túlvállaltnak, leterheltnek.

Amiért én így érzem magam, hogy építkezünk, terhes vagyok, a férjem reggeltől estig dolgozik a munkahelyén, az építkezés csak én szervezem, irányítom, és mellette van még 3 évesem.

Minden este úgy ájulok be az ágyba, sajnos túlvállaltuk magunkat. A férjem hajt a pénzért, hogy minél kevesebb hitelünk legyen, én pedig a másik oldalon próbálok helytállni. Rosszul döntöttünk, hogy ennyire összevállaltunk magunk, de már visszacsinálni nem lehet. Ha minden jól megy 4-5 hónap múlva költözünk.

De addig még nagyon húzós időszak vár ránk. Ti, hogy bírjátok a leterheltséget? Mit tesztek, amikor testileg, lelkileg, szellemileg ki vagytok merülve, de mégis tenni kell a dolgokat? Miből merítitek az erőt?

2017. márc. 19. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én hiperaktív vagyok,ami most,3 gyerekes anyukaként jól jön.Nálunk is volt egy húzós időszak,5 évvel ezelőtt.A 3. babánkat vártam,a férjem egész álló nap dolgozott,közben a házunkat építette át(ahová költöztünk),a középsőnek mandulaműtéte volt,apukámat baleset érte,szóval igen kemény fél évünk volt.Ráadásul karácsony előtt költöztünk,a legkisebb 2.5 hónapos volt akkor.Én olyan típus vagyok,aki pikk-pakk túlteszem magam a dolgokon.Ha nem tudok rajta változtatni azért,ha meg tudok azért.Én jól feltöltődök akár egy pihentető éjszakai alvással is.
2017. márc. 19. 13:43
 2/15 A kérdező kommentje:
De jó Neked! Bárcsak én is így lennék, de nem.. ráadásul nem is teszem túl magam könnyen, sokat siránkozok, de nem tartom magam rinyagépnek, mert más még ennyi kockázatot, kihívást sem vállal be, mint mi.. sőt. De azért a plusz testi-lelki energia nagyon jól jönne.. :)
2017. márc. 19. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
29%

Én is ismerek ilyeneket, gyerek plusz épitkezés, az anyuka átment kisfőnökös irányitoba, az ügyintézéseket is élvezi, és kifordult magábol, beképzelt, lenéz másokat, ő az isten, csak mert állásajánlatot is kapott mert odafigyel a menetre, stb.

Egy kisebb villa a keco, férje egy papucs és sokat keres.

Kb igy lehet ezt bírni. Egy jo adag beképzeltséggel

2017. márc. 19. 14:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó te valami elmebeteg vagy? Mondjuk a % alapján biztos..
2017. márc. 19. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
16%

Vagy inkább te??

Valóban létezik ilyen

2017. márc. 19. 15:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy a kérdésre válaszoltál! Ügyes vagy!
2017. márc. 19. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem értetted a kérdésed és válaszom közti összefüggést?

Segítek.

Minden felfogás kérdése. Lehet keseregni is és máshogy is.

2017. márc. 19. 15:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem, hogy mitől érzed magad ennyire leterheltnek. Vagy dolgozol is?
2017. márc. 19. 16:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Építkeztél mostanában? Tudod mi a helyzet ezen a területen? Lehet, akkor nem kérdeznél ilyeneket..
2017. márc. 19. 16:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Rengeteg ismerősöm meg tudta/tudja oldani úgy, hogy mindkét fél teljes munkaidőben dolgozik és gyerekeik is vannak. Én csak tiniként éltem át, de az én szüleim is mindketten dolgzotak és kisebb testvérem is van. Nem neked kell felépíteni a házat.
2017. márc. 19. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!