Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan bírjátok az ilyen napokat?

Hogyan bírjátok az ilyen napokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen visít a 6 és fél hónaposom, ha 1 méternél messzebb megyek tőle. Nem tudok semmit sem csinálni tőle, csak ha alszik. Még enni vagy pisilni is úgy tudok, ha viszem magammal, vagy ha az ölemben van evés közben. Senki mással nincs el. Én meg már nem bírom, tiszta ideg vagyok, mert egy csomó más dolgom lenne. Eddig legalább este 8 után volt szabadidőm, de mostanában 11-ig el sem alszik.
2016. okt. 18. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Tedd babakocsiba, irany a friss levego. Ennyi idosen az enyem orakat aludt a babakocsiban, a teraszon. Foleg hason.

Mindharommal igy tettem.

Tud mar ulni?

2016. okt. 18. 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem ül. Minden nap szoktam sétálni vinni, de inkább délután. Azok a délelőttöknél is rosszabbak.
2016. okt. 18. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
barátnők, mamák szoktak menni? Ha ők ott vannak, akkor is?
2016. okt. 18. 10:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos mostanában nem sok segítségem akad. Amióta ilyen nehéz természetű lett, senki nem tolong segíteni. Férjemre sem nagyon számíthatok, sokat dolgozik, sokszor még haza is hoz munkát.
2016. okt. 18. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Hordozokendo? Nekem ket gyereknel mar bejött,az első óta mara a beszolasok sem erdekelnek,hogy elkapatom oket...gyerek nyugton rajtam,en meg siman csinaltam a dolgom..
2016. okt. 18. 10:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam a hordozókendőt, kiseb korában jobban elvolt benne. Most inkább mászna már, de még nem megy neki, próbálkozik.
2016. okt. 18. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
rezgős pihiszék? Adamo hinta? Nekünk ezek váltak be.
2016. okt. 18. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy szerencsenek,vagy a lazasagomnak koszonhetem e,de az En 6,5 hosom szerencsere sokat elvan egyedul.igaz 3.gyerek,de a masik kettovel sem volt ilyen gond.

Lazasag alatt azt ertem,hogy mivel nem cicizik mar 3 szor aludt mamanal 4hos kora ota.sokat van egesz nap a mamaval.ha apa a korkenyen dolgozik viszi magaval reggel es este hozza haza.

Elvan a foldon,forgolodik,"kergeti" a jatekokat,sikoltozik,dumal.

Van hintank,abban is szepen el van amig hagyom 10-15 percet.kisagyban is ha epp oda rakom.egyedul elalszik mikor faradt,alszik 2*2,5-3 orat napkozben.

De a kezdetektol igy volt "szoktatva".van ket sulisom,veluk tanulni kell,jatszani,beszelgetni.foznom kell,vinni a haztartast.

Ha a foldre lerakod,es korbe rakod jatekkal akkor sincs el?a kisfiam imadja hanyatt fekve a tornazojat pufolni.

2016. okt. 18. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Most egy éves a kislányom, mostanában kezdi elhagyni az anyamániát! Fél éves korától senkivel nem hagyhattam, mert képes volt órákig ordítani. Nem hiszem, hogy ez szoktatás kérdése, van egy 7 éves kisfiam is, egyformán csináltam velük mindent, vele nem volt ilyen gondom, bármikor bárkivel elvolt, szépen eljátszott egyedül. Fél évig azt hittem, megbolondulok, semmit nem tudtam csinálni tőle. Nehéz időszak volt, de úgy tűnik, túl vagyunk rajta. Kitartást neked is, el fog múlni.
2016. okt. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!