Hogyan bírjátok az ilyen napokat?
Tedd babakocsiba, irany a friss levego. Ennyi idosen az enyem orakat aludt a babakocsiban, a teraszon. Foleg hason.
Mindharommal igy tettem.
Tud mar ulni?
Nem tudom,hogy szerencsenek,vagy a lazasagomnak koszonhetem e,de az En 6,5 hosom szerencsere sokat elvan egyedul.igaz 3.gyerek,de a masik kettovel sem volt ilyen gond.
Lazasag alatt azt ertem,hogy mivel nem cicizik mar 3 szor aludt mamanal 4hos kora ota.sokat van egesz nap a mamaval.ha apa a korkenyen dolgozik viszi magaval reggel es este hozza haza.
Elvan a foldon,forgolodik,"kergeti" a jatekokat,sikoltozik,dumal.
Van hintank,abban is szepen el van amig hagyom 10-15 percet.kisagyban is ha epp oda rakom.egyedul elalszik mikor faradt,alszik 2*2,5-3 orat napkozben.
De a kezdetektol igy volt "szoktatva".van ket sulisom,veluk tanulni kell,jatszani,beszelgetni.foznom kell,vinni a haztartast.
Ha a foldre lerakod,es korbe rakod jatekkal akkor sincs el?a kisfiam imadja hanyatt fekve a tornazojat pufolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!