"Gáz" ha a gyerekemnek csak használt ruhát veszek, ha magamnak nem?
Szerintem az a gáz, hogy csak használt. Ha lenne benne kabátka, overál, harisnya, zokni, vagy cipő, akkor nem lenne ciki.
Nekem csak vegyesen fér bele a használtruha, azért nem veszek semmit,mert olcsó, azért viszont igen, mert tetszik. Magamnak is van, neki is van, de ritkán tetszik meg valami, el sem tudom képzelni, hogy egy ruhatárnyi ruha tetszen turkálóból.
nem gáz. egyrészt teljesen igaz hogy felnőttként nehéz jó allapotut talalni turiban...a gyerek ruhákat hamar kinovik, nincsenek lestrapálva mire a turiba kerulnek. a felnott ruhak igen...remek darabokat fogok neki ki turibol, de nem azert mert raszorulok hanem mert az imperializmus ellen vagyok. magamnak ujat veszek, habar vennék hasznaltan is, ha talalnek, sot szoktam is neha meha.
egyebkent meg nehogy mar masok velemenye alapjan donts. Te penzed. Te keresed ra a penzt. Senkimek semmi joga beleszolni kire koltod el...kapaszkodjon mindenki: még a gyerekednek sincs! Majd ha ő keresi a lét, vehet magának újat. Addig meg olyat kap, amilyet Te veszel neki.
Szerintem gáz. Én irtózom a használt ruháktól. Ha valakinek anyira kevés a pénze, hogy legjobb esetben is csak használt ruhákra futja, azt megértem.
De az a szöveg, hogy neked jobban megéri újat venni, szerintem gusztustalan.
Utolsó, elmondanád,mi gusztustalan a használt ruhában? Ki van mosva, nem foltos, szakadt...
Persze, ez a véleményed, nem gond, csak a magyarázat érdekelne.
Úgy oké, ha zokni/harisnya, cipő, kabát új.
Az tökmindegy, más miért nem akar használt ruhát felvenni.
Itt az az elv volt a kérdés, hogy oké e, hogy a saját ruháidra nem sajnálod a pénzt, a gyerekére meg igen.
Abban igaza volt a válaszadónak, hogyha jól állsz nagyon anyagilag, akkor bizony spúrság.
Én úgy bánok a gyerekkel, ahogy magammal.
Ha elviszed vásárolni, és megtetszik neki valami a boltban, nem veszed meg neki, mert drága? Magadnak meg megveszed akkor is, ha drága? Pedig ugyanaz a termék és ugyanakkora a hasznossága. Gondolom te is selejtezed a ruháidat, nem a 2000es évek trapéznadrágjait hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!