Spirált használt valaki? Érvek, ellenérvek? Fáj amikor felrakják?
Nem kellemes, mikor felteszik, de fájdalmasnak nem nevezném.
Ha valakinek bírja a szervezete, akkor nagyon praktikus.
De ha túl erősen vérzel vagy görcsölsz, akkor sajnos nem ez a te módszered.
Nekem 7 évig volt spirál. Hormonmentes. Sem a felrakása, sem a levétele nem fájt. Nekem mensi alatt tették fel, meg sem éreztem. A levétele meg azért volt gond, mert már el volt mozdulva.
Abszolút bevalt, kényelmes, nem kell vele foglalkozni, nem felejted el bevennni, stb. Évente a rákszűrés alkalmával megnezik, jó helyen van-e, és ennyi.
Most babát várok, ha megszülök, ismét spiralt fogok tetetni.
Utolso! Mennyibe kerult neked? Mi a neve?
Mert nekem a dokim szules utan 50.000 Ft-os hormontartalmu spiralrol beszelt, szinten 5 eves. Ekkor még nem tudtam semmit a spiralrol, viszont ahogy hallom, mindenkinek csak ez a par ezer Ft-os van, 50 ezresrol nem is hallottam.
Nekem nem fájt a felrakás.
A levétel sem.
10 hónapig bírtam. Méhgyulladásom lett. Antibiotikim kúra stb..
Emelett 2 hétig véreztem, folyton nagyon fájt az alhasam és ha épp nem véreztem akkor folyton fertőzésem lett. Ja a köztes kis pecsételgetésekről nem is beszélek.:)
Mint mondtam. 10 hónap után levetettem. Csoda h eddig bírtam. Soki szerint a szervezetem folyamatosan küzdött ellene.
Azóta semmi bajom:)
Nekem nem vált sajnos be.. Melbea gold volt.
A hormonosnak neki futnék:) csak az kicsit több pénz kidobás lenne. A melbea 10ezer volt.
Ellenpélda.. Anyum vígan 6éven keresztül elvolt a spirállal. Semmi gondja baja nem volt.. :) próbáld meg. Vagy minden okes lesz... Vagy nem..nem minden szervezet bírja. Valakinek meg sem kottyan!
En 3 at szultem,megis a hormonosat(mirena)ajanlotta a dokim.
Igaz,nagyon eros volt a verzesem es alt.10 napig tartott.emiatt is javasolta.
Nos,a felrakasa semmi sem volt,pedig nagyon paraztam.
Epp ma van 7 honapja,hogy fent van.par nap mulva kell megjonnie.idaig a legrovidebb mensim 10 nap volt.a leghosszabb 18 nap.mar 2x voltam uh n.mindketszer mindent rendben talaltak.tokeletesen kifejti a hatasat a spiral,megis iszonyu hosszu a mensim.mar 2 fele gyogyszert beszedtem es azok sem segitettek.megvarom a februari mensim,ha az is ilyen sokaig tart akkor visszamegyek az orvosomhoz es levetetem.
Utalom a betetet,es 5-8 napig bizony kell a rendes eü betet.nagyon bosszanto,mert mindennel egyutt mar 65e ft ban van.
Amugy egyaltalan nem erzem,nem faj soha sehol.felrakas utan sem fajt.kicsit szedultem aznap,csak ennyi tunetem volt.
En szivem szerint kipakoltatnam magam.3 csaszarom volt,nem ajanlottak tobbet.gyogyszert nem szedhetek,a tobbi huvelyi fagomzasgatloban nem bizom,az ovszer olyan hangulatrombolo.szoval nemtudom mi lesz.en idaig turelmes voltam,de mar boven letelt a fel ev,amit amit mondtak,hogy ennyi kell mig megszokja a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!