Használt pelenkát hogy oldjátok meg, ha nincs hiper szuper 20 ezres kukátok? Help legyek repkednek!
sima panel, ill társasház, le kell vinni a szemetet.
az otthoni szeméttároló a konyhai szekrény (fából kézült)a szagokat is beszívja magába, pedig Domestos Cif, maró ecet, már mindennel súrolom egyszerre és rendszeresen.
eddig minden működött, babakorában egy gond nem volt, sűrűn viszem le a szemetet.
de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy a napokban miért jönnek legyek!!?? mit csinálok rosszul? agyonsuvickoltam a lakást, és mégis. már csak a falak, ajtó, ablak maradt ki. ilyet?
Az elso gyereknel kaptunk speci kukat, a legfoslegesebb dolgok toplistajan van nalam, gyakorlatilag sose hasznaltuk.
Uzsonnazacsit vettem, minden kakis pelenka abba csomora kototten szinte legmentesen csomagolva elkotve megy a sima szemetesunkbe (aminek teteje van es szekrenyben is van) es alap, hogy meg aznap, de leheto legkorabban a rendes kukaba is kikerul.
Nem hinnem, hogy a kakis pelenkak miatt lennenek nalatok legyek, akmor nagyon durva lenne a helyzet 😊
Tescoba kb.300 ft az illatosított pelekazacskó.
Belefér egy kakispelus,amit megcsomózok így megy a kukába. És így nem bűzlik a lakás, míg leviszem.
Nekem van egy AngelCare pelenkatároló kukám.Szívesen Neked adom INGYEN!De tényleg!Merre laksz?
Ha ez nem opció,azt tudod tenni,hogy veszel pelenka tartó zacsikat(DM,Rossmann,Müller,Tesco,Auchan)is árul ilyet,általában 100 db-os,az ára 4-500 ft körül van.Ezek illatosított kis zacsik.
Ha ebbe teszed kibír pár órát.Higiénikus,és diszkrét.
De az ajánlatom még mindig áll!Írj privit,nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!