Használt pelenkát hogy oldjátok meg, ha nincs hiper szuper 20 ezres kukátok? Help legyek repkednek!
sima panel, ill társasház, le kell vinni a szemetet.
az otthoni szeméttároló a konyhai szekrény (fából kézült)a szagokat is beszívja magába, pedig Domestos Cif, maró ecet, már mindennel súrolom egyszerre és rendszeresen.
eddig minden működött, babakorában egy gond nem volt, sűrűn viszem le a szemetet.
de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy a napokban miért jönnek legyek!!?? mit csinálok rosszul? agyonsuvickoltam a lakást, és mégis. már csak a falak, ajtó, ablak maradt ki. ilyet?
En hasznaltam a gyerekekkel az angercare-s kukat is (teny, hogy nem volt olcso az utantolto, de nagyon sokaig tartott es tenyleg ugy mukodott, ahogy hirdetik).
De ha a nagyszuloknel voltunk, akkor mi is azt a pelenkazacskot hasznaltuk, amit mar korabban is irtak. Par szaz forint es rengeteg van benne. Mi a macskaalomhoz is olyat hasznalunk evek ota.
Hozzateszem, hogy nem zarja teljesen a szagot, valamennyire igy is erzodik, epp emiatt mi ebbe is raktuk, plusz egy nejlonzacsiba gyujtuttok, osszekotoztuk es napi egyszer vittuk ki igy kompletten. Nem volt igy semmi szaga.
Az a hiperszuper 20 ezres kuka Angelcare kiadásban amúgy 4 ezer, és én komolyan nem értem, mi olyan baromi drága a belevaló zacskón, mert értem, hogy 1700-1800 forint, de másfél-két hónapig simán elég.
Na de mindegy, mi ilyet használunk, semmilyen szagot nem enged ki. Ha nem akarsz ilyet, akkor ahogy írták, uzsiszacskó, belerak, beköt, és úgy dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!