Hogy értessem meg anyóssal, hogy ne hozzon haza a most még csak 1 éves gyerekemnek 25-26-os, használt cipőket?
Anyós oviban dolgozik,persze hazahozza a ruhákat,az nem is nagy bajom,de a cipők!...
Kidobáltam egy jó párat közülök,a jobbakat meghagytam.De ezeket is majd itthon játszósnak elhasználja majd a kisfiam.Párommal mi sem veszünk magunknak használtan cipőt,a gyereknek is ugyanúgy megvesszük az új cipőket.
jelentsd fel! egy jó kis lopási bünetőper biztos elveszi a kedvét!
nem is értem, én is oviban dolgozom, soha egy darab ruhát nem lenne pofám hazahozni, nem hogy tonnaszámra cipelni haza! ez azért nagyon nem normális! legalább az óvodavezetőnek jelenthetnéd kedves anyóst! remélem nem abban az oviban dolgozik ahova a gyerekem jár :S
Ne feltételezzézetek már, hogy ellopja az anyósa a cipőket ez nekem eszembe se jutott. Egy csomó oviba van egy doboz, ahová beteszik a szülők a már kinőtt ruhákat és cipőket, és el lehet vinni.
Mondd meg anyósodnak, hogy ne hozza el, hagyja ott, hadd vigye el az, aki tényleg rászorul.
5.vagyok.
Miért lettem lepontozva? Mert nem egyből azt feltételeztem hogy anyós cspőket lop az oviból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!