Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogy értessem meg anyóssal,...

Hogy értessem meg anyóssal, hogy ne hozzon haza a most még csak 1 éves gyerekemnek 25-26-os, használt cipőket?

Figyelt kérdés

Anyós oviban dolgozik,persze hazahozza a ruhákat,az nem is nagy bajom,de a cipők!...

Kidobáltam egy jó párat közülök,a jobbakat meghagytam.De ezeket is majd itthon játszósnak elhasználja majd a kisfiam.Párommal mi sem veszünk magunknak használtan cipőt,a gyereknek is ugyanúgy megvesszük az új cipőket.

2015. márc. 12. 14:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod meg, hogy ne hozza el? Nem kell, és kész. Amit meg eddig elhozott, azokat odaadnám a rászorulóknak! Én nem fogok használt cipőt adni a fiamra, és nem azért mert finnyás vagyok. Használt ruhát adtam már a gyerekemre, de az nyilván más. Mondd meg anyósnak, hogy ne gyűjtögesse mert nem fogjátok használni.
2015. márc. 12. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:
mOND MEG AZ ANYOSODNAK HOGY IDEFIGYELJ MAMA HA MEGEGYSZER CIPÖT HOZOL IDE ;UGY KIBA::::LAK MINT MACSAT SZA::::NI:
2015. márc. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!