Akinek volt már méhen kívüli terhessége, mik voltak a tűnetek?
Figyelt kérdés
Negyedikére nem vártam, nem os kött meg. Volt az nap egy nagyon halvány tesztem, két nap múlva egy erősebb amin már nem kellett keresni de azért nem üvöltött a tesztről. Azóta nem néztem. Ma voltam az orvosnál. Nem látott semmit de volt a petefészeknél olyan képlet amiről nem
tudta eldönteni mi is lehet. Most vérvétel, csütörtökön újabb vérvétel. A hasam nyjén görcsölhet, és a derekam is fájdogál mintha meg akarna jönni de ennyi a tünetem, amik magnéziumra meg is szűnek. Készüljek fel a méhen kívülire?
2017. márc. 13. 21:10
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy méhen kívüli lenne, mert akkor nem enyhe, "mindjárt megjön" érzésed lenne.
Erős, szúró alhasi fájdalommal, napok óta tartó aluszékonysággal, hangulatingadozással, végbélfájdalommal, és ájulás gyakori érzésével jár.
2/2 anonim válasza:
Nem jár minden esetben fájdalommal a méhen kívüli, kicsit barnáztam viszont. Pont ilyen mindjárt megjön érzésem volt. 2x-3x is megvizsgáltak, mire megtalálták, hogy hol van. Nekem a petevezetőben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!